Malá predsieň pre veľkú rodinu? Zariaďte si ju prakticky a rafinovane

 

Keď sa o malú predsieň delí veľká rodina, ľahko sa môže stať, že v nej zavládne chaos. Oblečenie, topánky a doplnky jednotlivých členov rodiny však môžete uskladniť aj veľmi rozumným a rafinovaným spôsobom. Sektorový nábytok do predsiene so skrinkami a zásuvkami je ideálnou možnosťou, ak sa vám nechce rozmýšľať nad kombinovaním jednotlivých kusov nábytku. Poradíme vám ako si vybrať ten správny komplet nábytku do predsiene tak, aby ste mali dostatok úložného priestoru pre všetkých členov domácnosti a aby vaša predsieň zároveň nepôsobila prepchato.

 

Vzdušná a svetlá predsieň

Predsieňová zostava v bielej farbe je nadčasová a elegantná. Predsiene málokedy disponujú oknami a každé zosvetlenie malého priestoru vstupnej haly je vítané. Lesklý biely nábytok do predsiene, ktorý je obohatený o prvky v drevenom vzhľade, môžete doplniť veľkým zrkadlom, ktoré ešte viac opticky zväčší priestor. Vďaka bezúchytkovému systému dvierok bude vaša predsieň pôsobiť ešte úhľadnejšie a viac minimalisticky. Biely nábytok s úzkymi nožičkami či nábytok bez nožičiek, ktorý je pripevnený ku stene, vytvorí ešte výraznejší efekt vzdušnosti.

2

Predsieň s rohovou skrinkou

Rohové skrinky sú darom z nebies pre každú malú predsieň, v ktorej je možné využiť roh. Do objemnej rohovej skrine sa zmestí množstvo oblečenia a doplnkov – a čím je skriňa vyššia, tým lepšie. Rohová skriňa je najlepšie využiteľná ako súčasť zostavy nábytku do predsiene, ktorého súčasťou je okrem šatníkovej skrine aj vešiak, komoda a zrkadlo. Predsieňový nábytok v decentnom drevenom vzhľade sa ľahko kombinuje s farebnými stenami a doplnkami.

3

Botník, ktorý šetrí miesto

Do menšej predsiene sú vhodné predovšetkým vysoké úzke skrinky na topánky, do ktorých sa zmestí množstvo párov nižších topánok. Sofistikovaným riešením je vysoký botník, ktorý má na dvierkach pripevnené zrkadlo, v ktorom vidno celú postavu. Praktickým predsieňovým riešením s klasickými poličkami je nízky botník, ktorý možno zároveň využívať ako lavičku, vďaka ktorej si zjednodušíte každodenné obúvanie a vyzúvanie. V prípade, že členovia vašej domácnosti disponujú skutočne veľkým počtom topánok, ktoré aj často striedajú a využívajú, môže byť pre vás vhodným riešením aj otvorený 10-radový botník, ktorý nemusí byť nevyhnutne súčasťou predsiene, ale môže byť zahrnutý do vstavanej skrine alebo do šatníka ako samostatnej miestnosti.

Tip: Viac tipov a rád, ktoré sa týkajú usporiadania šatníka, si môžete prečítať v našom článku o výhodách kapsulového šatníka.

4

Nástenné riešenia do malej predsiene

Pri zariaďovaní predsiene sa nemusíte báť využívať aj menej tradičné vertikálne riešenia. Doplnkový úložný priestor na kabáty a bundy vám môže poskytnúť klasický vešiakový panel, ale aj netradičný vešiak obohatený o prútené košíky, ktoré sú ako stvorené na rôzne drobnosti. Police na stenách môžu byť umiestnené aj tam, kde sa nezmestí žiadna skrinka, prípadne i nad vchodovými dverami.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do predsiene, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.