Takto si doma udržíte pohodovú dovolenkovú atmosféru po celý rok

Obdobie dovoleniek pri mori sa skončilo, no vy by ste si radi doma udržali letnú pohodu prímorských letovísk? Ak sa vám páči uvoľnená južanská atmosféra a dizajn, nič vám nebráni spestriť si vašu domácnosť napríklad prvkami hravého stredomorského štýlu. Počas studených a sychravých mesiacov roka vám budú pripomínať krásne horúce dni strávené na pláži. Prinášame vám niekoľko inšpirácií.

Zapracujte do vášho interiéru prvky hravého prímorského štýlu

Romantický a zároveň nenútene ležérny prímorský štýl sa vyznačuje využívaním dreva a bielej farby, zaujímavých štruktúr (napr. vintage efektu) a výrazných kovaní. Sektorový nábytok v prímorskom štýle sa hodí do obývačky, jedálne i do spálne. Doplniť ho môžete nábytkom s letnými motívmi, ako je napríklad lavička so zásuvkami a pásikavým vankúšom na sedenie či zásuvková komoda s pôvabnými košíkmi.

2

Svieže letné farby prežiaria váš byt počas sychravých mesiacov

Dovolenkovú pohodu si môžete doma vytvoriť aj premyslenou kombináciou farieb. Biely sektorový nábytok pôsobí osviežujúco napríklad v kombinácii s tyrkysovou alebo žltou farbou stien a doplnkov. Modro-biela sedačka vnesie zaujímavý kontrast a závan prímorského štýlu do vašej obývačky.

3

Vystavte si vaše poklady z dovoleniek na viditeľnom mieste

Ak si radi nosíte domov z dovoleniek suveníry, nezabudnite ich aj náležite vystaviť, aby vám pripomínali zážitky z ciest. Na tento účel môžete využiť regále a police v obývačke, ale aj praktické presklené vitríny, ktoré môžu byť obohatené o pôsobivé LED osvetlenie. Na vystavenie suvenírov a zarámovaných fotografií z ciest sa hodia i nástenné police, ktoré si nájdu miesto v ktorejkoľvek izbe.

4

Kreatívny dizajn spestrí každodennú realitu po návrate z dovolenky

Návrat do práce po dovolenke plnej intenzívnych zážitkov vám pomôže spríjemniť útulné domáce prostredie, v ktorom na vás budú čakať obľúbené dizajnové kúsky nábytku. Čas strávený pri mori vám pripomenie dizajnový stolík či originálna kamienková lampa. Aj koberec so vzorom kamienkov či nevšedný stôl so šachovnicou a praktickou zásuvkou dokážu spestriť váš interiér a zlepšia vám náladu počas daždivých dní. Pestré farebné uličky prímorských krajín vám pripomenie štýlový avantgardný nábytok s geometrickými vzormi.

5

Relaxačný kútik na čítanie a snívanie o ďalekých cestách

Relaxovať nemusíte iba na dovolenke – aj doma si môžete výborne oddýchnuť pri čítaní dobrej knihy či počúvaní hudby alebo dennom snení. Vytvorte si v izbe relaxačný kútik podľa vašich predstáv. Môže v ňom byť napríklad pohodlné kreslo typu ušiak s taburetom, originálna pásiková pohovka či luxusná čalúnená leňoška.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.