Útulná spálňa s atraktívnymi doplnkami – nechajte sa inšpirovať


Útulná spálňa dokáže skvalitniť chvíle relaxu, spánok a dokonca i vylepšiť partnerský vzťah. Vytvorte si v spálni svoj kútik a oázu pokoja a pohody. Nemusíte pritom rovno vymeniť celú nábytkovú zostavu a premaľovať steny. Vaša spálňa môže byť krajšia a útulnejšia aj so skromnejším rozpočtom – stačí použiť fantáziu a pozitívna zmena môže prísť hneď. Poradíme vám ako si môžete rýchlo a efektívne vylepšiť interiér spálne s pomocou nových atraktívnych doplnkov.


Spánok ako na obláčiku s novými obliečkami

Aj jednoduchá a rýchla zmena, akou je výmena posteľnej bielizne, dokáže zlepšiť atmosféru vo vašej spálni. Vyberte si nové posteľné obliečky so vzorom, ktorý sa vám páči, a vo farbe, ktorá ladí s odtieňmi, ktoré dominujú vo vašej spálni (farba stien, závesov, kobercov, nábytku, atď.). Výrazné farebné obliečky môžete zladiť s neutrálnou jednofarebnou napínacou plachtou. Kvalitné bavlnené obliečky s jemným vzorom vám zlepšia náladu a majú výborné termoregulačné vlastnosti, vďaka čomu sa vyspíte doslova ako v bavlnke.

2

Atraktívne závesy a záclony

Nové závesy a záclony dokážu za krátky okamih úplne zmeniť tvár vašej spálne a vniesť do nej čerstvý závan romantiky. Tieniaci záves z mäkkej látky, s matnou úpravou, je ideálny do spálne – najmä ak má tlmenú či pastelovú farbu, na ktorú sa vám príjemne pozerá. Vhodnou farbou do spálne je ružová, žltá, zelená, ale i béžová či fialová. Farebné závesy, ktoré môžu siahať až pod zem, alebo iba pod okno, môže doplniť klasická biela záclona, ktorá ich zjemní a urobí vašu spálňu ešte útulnejšou.

3

Dekoračné vankúše, deky a prikrývky

Mäkké textílie neodmysliteľne patria k spálni. Ak si radi čítate v posteli alebo vo vašom relaxačnom kresle, spestrite si ich mäkkými dekami a prikrývkami, do ktorých sa môžete zababušiť, aby ste si čo najlepšie vychutnali vaše chvíle relaxu. Dekoračné vankúše a obliečky na posteli či na kresle by mali ladiť s farbou prikrývky na posteľ a ďalších textílií, ktoré sú prítomné vo vašej spálni.

4

Ambientné osvetlenie

Atmosféru v spálni do veľkej miery vytvára osvetlenie, teda vhodne zvolené voľne stojace lampy, svietidlá na strope a lampy na nočných stolíkoch po bokoch postele. Stolná lampa s tienidlom decentnej sivej farby či malá keramická stolná lampa pomôžu vytvoriť príjemné ambientné osvetlenie počas večerných hodín, pri ktorom sa vaše oči a mozog prepnú do nočného režimu – nezabudnite však na žiarovky s teplým svetlom.

5

Kvety na zlepšenie nálady

Zelená farba a oku lahodiace tvary izbových rastlín dokážu zútulniť akúkoľvek miestnosť – a to bez ohľadu na to, či sú vaše rastliny pravé alebo umelé. Doprajte si zopár rastlín v kvetináčoch aj vo vašej spálni. Ak máte radšej čerstvé rezané kvety, naaranžujte ich do vázy a umiestnite ju na vašu komodu, na toaletný stolík či na šikovný príručný stolík, ktorý môže napríklad vyplniť nevyužitý prázdny roh v miestnosti.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o doplnkoch do spálne, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.