Čakáte prírastok do rodiny? Takto s ľahkosťou zariadite izbičku pre bábätko

Zariaďovanie detskej izbičky pre bábätko je radostný proces – ako si však vyberiete ten najlepší nábytok pre vašu ratolesť? Deti rastú ani z vody a tento aspekt by ste mali rozhodne zohľadniť aj pri výbere nábytku a doplnkov do detskej izby. Sektorový nábytok pre najmenších obsahuje všetko základné vybavenie do izbičky pre vaše bábätko a ušetrí vám čas pri výbere a zlaďovaní jednotlivých kusov nábytku.


Nábytok schopný transformácie

Deti rastú rýchlejšie, než sa nazdáte a ako rodičia určite oceníte šikovný nábytok, ktorý rastie spolu s nimi a dokáže podľa potreby meniť svoju funkciu. Výbornou investíciou je sektorový nábytok pre najmenších, ktorý obsahuje praktickú detskú postieľku, ktorá sa dá rozložiť až do dĺžky 160 cm. Výborným riešením je i detská posteľ s odstrániteľnými bočnicami, ktorá je naviac vybavená priestrannou zásuvkou na kolieskach.

2

Pôvabný farebne neutrálny nábytok

Farebne neutrálny nábytok je ako stvorený nielen do spálne, ale i do izbičky pre bábätko. Neutrálne svetlé farby nepôsobia rušivo na zmysly dieťaťa a prispejú k pokojnému spánku. Nábytok nevýraznej neutrálnej farby sa navyše veľmi ľahko kombinuje s farebnými doplnkami. Biely sektorový nábytok do izby pre najmenších je vhodný pre chlapcov aj dievčatá, rovnako ako detský nábytok v kombinácii neutrálnej bielej a svetlého dreveného dekoru.

3

Špeciálna detská postieľka

Pri výbere detskej postieľky je dôležité zamerať sa nielen na atraktívny dizajn, ale aj na kvalitné vyhotovenie a praktickú stránku. Detská postieľka s množstvom zásuviek po bokoch dokáže čiastočne nahradiť komodu. Zmestí sa do nej množstvo užitočných drobností. Praktická rastúca detská postieľka, ktorá sa dá rozložiť a prispôsobiť výške dieťaťa, je dobrou investíciou, pretože poslúži vašej ratolesti počas dlhšieho časového obdobia – od bábätka, cez škôlkárske roky až po prvé roky na základnej škole.

4

Prenosný prebaľovací pult

Počas každodenného prebaľovania vášho bábätka určite oceníte šikovný prebaľovací pult, ktorý nezaberie veľa miesta. Jednoduchý prenosný prebaľovací pult môžete umiestniť napríklad na širokú komodu, ktorá je ideálna na skladovanie plienok, detskej kozmetiky, oblečenia a hračiek.

5

Doplnky (nielen) pre sladký spánok

Atmosféru v detskej izbe nevytvára iba nábytok – veľmi dôležitým prvkom sú i doplnky, vďaka ktorým bude izbička pôsobiť priateľsky a útulne. Pridajte do nej mäkké textílie, napríklad v podobe pôvabného detského koberca v jemných odtieňoch pastelových farieb, ktorý farebne ladí s nábytkom. Detskú postieľku môže vylepšiť nadýchaný baldachýn, ktorý ochráni vaše bábätko pred dotieravým hmyzom. Na vytvorenie pokojnej relaxačnej atmosféry v izbe pre najmenších je ideálne mäkké, tlmené svetlo, ktoré vám pomôže vytvoriť keramická stolná lampa s tienidlom.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do izby pre bábätko, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.