Týchto 5 praktických darčekov poteší každú mamičku


Deň matiek sa nezadržateľne blíži a spolu s ním aj príležitosť obdarovať dôležité ženy vo vašom živote a spríjemniť im ich sviatok užitočnou pozornosťou. Matky sú prakticky zmýšľajúce ženy, ktoré sa starajú o rodinnú pohodu – zaslúžia si čas pre seba a priestor na relax, ktorý im môžete vylepšiť aj s pomocou nového nábytku a doplnkov. Prinášame vám päť tipov na darčeky, ktoré určite potešia každú zaneprázdnenú mamičku.


1. Hebká deka pre chvíle pohody

Mäkké a hebké deky a prikrývky sú ideálnym darčekom, ktorý sa dá využiť v interiéri aj v exteriéri. Mäkká deka z materiálu, ktorý je príjemný na dotyk, hrejivý a možno ho prať v práčke, je skvelým darčekom pre mamičky, ktoré si určite rady vychutnajú relax na svojom obľúbenom kresle, na sedačke či na záhradnom nábytku.

Tip: Doplňte mäkučkú deku dekoračnými vankúšmi z farby a materiálu, ktorý s ňou ladí.

2

2. Toaletný stolík so zrkadlom

Kozmetické alebo toaletné stolíky patria do spálne alebo priestranného a dobre osvetleného šatníka. Kvalitný toaletný stolík so zásuvkami, doplnený zrkadlom a stoličkou, je výborným darčekom pre dámy, ktorým zjednoduší každodennú starostlivosť o ich pleť a vlasy. Toaletný stolík s taburetom nezaberie veľa miesta, jeho pridaná hodnota je však veľká a každú mamičku určite poteší.

3

3. Nová lampa na zútulnenie atmosféry

Ambientné osvetlenie prispieva k príjemnej relaxačnej atmosfére, po ktorej na konci dňa túžia všetky ženy. Nová lampa s tienidlom je preto užitočným darčekom (nielen) ku Dňu matiek. Dizajnová lampa zaujímavého tvaru, ktorá je ako stvorená na nočný stolík, alebo vysoká stojaca lampa k relaxačnému kreslu, v ktorom sa dobre číta, je skvelým doplnkom na zlepšenie kvality života.

4

4. Inteligentné kvetináče pre aktívne záhradkárky

Inteligentný kvetináč je perfektným darčekom pre mamičky, ktoré sa zaujímajú o pestovanie byliniek a izbových rastlín a je ako stvorený do zimnej záhrady alebo do exteriéru – na balkón či na terasu. Jeho šikovnosť a inteligencia spočíva v tom, že je vybavený zabudovaným zavlažovacím systémom, ktorý zjednodušuje pestovanie rastlín. Má Indikátor úrovne hladiny vody, ktorý zabraňuje nadmernej hydratácii, a niekoľko menších nádobiek, ktoré uľahčujú manipulovanie so sadenicami, ako aj praktickú poličku na umiestnenie záhradného náradia.

5

5. Hojdacia sieť pre dokonalý relax

Závesná hojdacia sieť je skvelým darčekom pre mamičky, ktoré si vedia vychutnať odpočinok v tieni stromov na záhrade či na terase alebo balkóne. Je ako stvorená na leňošenie s knihou či poobedné driemanie. Zaujímavou a priestorovo menej náročnou alternatívou, ktorú je možné využiť vonku aj v interiéri, je ľahké závesné kreslo, ktoré sa vyznačuje pôvabným dizajnom, mäkkým čalúnením a praktickým vreckom na drobnosti.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku a doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.