Útulná detská izba pre malú princeznú aj násťročnú rebelku: ako na to?


Plánujete vylepšiť detskú izbu vašej dcéry novým nábytkom? Pri jeho výbere by ste mali zohľadniť vek, povahu a potreby vašej ratolesti. Sektorový nábytok do dievčenskej izby je dobrým riešením, ktoré šetrí čas aj peniaze, nakoľko jednotlivé kusy nábytku spolu ladia farebne aj štýlovo. Poradíme vám ako vybrať ten najvhodnejší typ nábytku a doplnkov pre vašu ratolesť.


Nábytok pre dievčatá predškolského veku

Chcete v detskej izbe vytvoriť bezpečné zázemie pre vašu malú predškoláčku? Vyberte jej kvalitný sektorový nábytok, ktorý bude zodpovedať jej výške a zmestia sa doňho detské odevy, knihy aj hračky. Sektorový nábytok hravých tvarov v neutrálnej bielej a sivej farbe ľahko doladíte farebnými tapetami na stenách, závesmi, kobercami a obrazmi. Nezabudnite na to, že nábytok do izby škôlkarky by mal byť prispôsobený jej výške – nízky detský stolík so zásuvkou či praktická truhlica na hračky patria medzi nábytok, s ktorým dokážu bezpečne manipulovať aj deti predškolského veku. Zaujímavým riešením do dievčenskej izby je i originálny regál v tvare domčeka. Postieľku malej princeznej môže zdobiť pôvabný baldachýn.

2

Detská izba pre usilovné školáčky

Zariaďovanie izby pre malé školáčky prináša nové výzvy. Vaša dcéra bude potrebovať kvalitný písací stôl s úložným priestorom, pri ktorom môže nerušene študovať, a ergonomickú detskú stoličku. Pre mladšie školáčky je vhodný i rastúci stôl so stoličkou, ktorý sa dá nastaviť na požadovanú výšku. Do malej detskej izby, o ktorú sa delí viacero dievčat, je ideálna vyvýšená posteľ s vysúvacím stolíkom, ktorá nezaberie veľa miesta, alebo detská poschodová posteľ s úložným priestorom v schodíkoch.

Tip: Neutrálny biely sektorový nábytok sa skvele hodí do dievčenskej izby – pôsobí pokojne, jemne a dievčensky a ľahko ho zladíte s akoukoľvek farbou doplnkov.

3

Študentská izba pre aktívnu tínedžerku

Tínedžerky zvyknú mať pomerne jasnú predstavu o tom, ako by mala vyzerať ich izba, ktorá už nie je tak celkom detská a začína sa podobať na skutočnú študentskú izbu, plnú kníh, umenia a zaujímavých, jedinečných doplnkov, ktoré odrážajú vkus jej obyvateľky. Mnohé tínedžerky uprednostňujú „dospelácky“ pôsobiaci sektorový nábytok, ktorý má drevený dekor a dá sa ľahko doladiť do rôznych štýlov. Pôsobivá zostava nábytku v kombinácii drevený dekor + čierna farba alebo nábytok do študentskej izby s prvkami v sivej farbe je vhodným základom do izby mladej slečny, ktorá si ho dotvorí podľa svojich vlastných predstáv.

Tip: Nábytok v kombinácii bielej farby a dreva pôsobí decentne a elegantne a je vhodný do izby dospelej študentky – v budúcnosti ho môže využiť vo svojom prvom samostatnom bývaní.

4

Doplnky pre mladé dámy bez ohľadu na vek

Dievčatá, slečny aj zrelé dámy nepohrdnú doplnkami, ktoré im zjednodušia úpravu zovňajšku. Do dievčenskej izby rozhodne patrí zrkadlo, ktoré môže byť súčasťou šatníkovej skrine, alebo môže visieť na stene či stáť na toaletnom stolíku. Výbornou pomôckou pre mladé slečny, ktoré si rady vopred chystajú outfity na druhý deň, je vešiak typu nemý sluha alebo nástenný vešiak s praktickými prútenými košíkmi na doplnky.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do detskej izby, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.