Trendy v bývaní v roku 2021: urobte si radosť týmito štýlovými kúskami

 

Zariaďovanie interiérov podlieha trendom, podobne ako móda. Pripravili sme pre vás malý prehľad aktuálnych trendov, ktorými sa môžete inšpirovať pri plánovaní vašich interiérov. Kráčajte s dobou a urobte si v roku 2021 radosť štýlovými kusmi nábytku.


Nadčasový nábytok v teplých odtieňoch zemitých farieb

Béžová, hnedá, sivá, taupe (sivohnedá) – tieto farby tvoria solídny základ pre nadčasový interiér a i v roku 2021 patria medzi populárne základné farby. Siahnite po ich teplých odtieňoch, ktoré vnesú do priestoru viac živosti a váš interiér bude pôsobiť útulnejšie. Sedacia súprava alebo manželská posteľ v zemitých farbách vynikne v kombinácii s doplnkami tón v tóne, vhodné sú i medové a zlaté odtiene a teplé tóny bielej a krémovej farby.

2

Nábytok z prírodných materiálov

Prírodné materiály nikdy nevyšli z módy a v čase, keď mnohým ľuďom čoraz viac záleží na ekológii a udržateľnom životnom štýle, je nábytok z prírodných materiálov veľmi žiadaný. Je len na vás, či sa necháte uniesť týmto trendom a doprajete si nový sektorový nábytok v rustikálnom štýle, elegantný konferenčný stolík z masívu alebo pôvabnú drevenú lavicu s prútenými košmi.

3

Modrozelená farba nábytku a doplnkov

Výraznou farbou roka je mysteriózna modrozelená, ktorá môže mať rôzne podoby – tyrkysová, petrolejová, akvamarínová… Táto farba môže, v závislosti na odtieni, pôsobiť osviežujúco, sofistikovane alebo upokojujúco. Modrozelená stena bude dobre ladiť s nábytkom z masívneho dreva. Modrá čalúnená posteľ spestrí vašu spálňu, v kombinácii so zaujímavou modrou komodou. Jedálenské stoličky petrolejovej farby rozžiaria vašu kuchyňu alebo obývačku s jedálenským kútom a petrolejový taburet je ako stvorený ku kreslu typu ušiak alebo sedačke.

4

Nábytok zo svetlého dreva

Svetlé drevo pôsobí optimisticky a ľahko sa kombinuje. Nábytok zo svetlého dreva, napríklad rám manželskej postele, je vhodný do minimalistických interiérov v škandinávskom štýle, ale aj do moderných interiérov. Písací stolík či regál z imitácie svetlého dreva sú vhodným riešením do detskej alebo študentskej izby.

5

Dvojfarebné kuchynské linky

Trendom roku 2021 sú i kuchynské linky, pri ktorých neplatí, že horné a dolné skrinky musia byť farebne zladené – práve naopak! Dvojfarebná kuchynská linka v kombinácii biela farba + svetlé drevo, nadčasová kuchynská linka v kombinácii sivá + krémová alebo extravagantná červeno-čierna kuchynská linka rozhodne nebude vo vašej kuchyni pôsobiť fádne.

6

Kombinácia čiernej a bielej farby

Dvojfarebné kombinácie v najvyššom možnom kontraste – čiernej a bielej – sú tento rok v trende. Čierno-biele prvky môžete zapracovať do každej miestnosti. Obývacia stena v čierno-bielom dizajne, nevšedné čierno-biele kancelárske kreslo či efektný taburet s čierno-bielym čalúnením zaručene ozvláštnia váš interiér.

7

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.