Len žiadna nuda v kuchyni! Svieže a pestré kuchynské linky vám rozžiaria deň


Kuchynská linka v neutrálnych farbách je štandard, na ktorý sme zvyknutí – biela, béžová, sivá, hnedá alebo drevený dekor. Ak však milujete pestré farby, nič vám nebráni dopriať si ich aj v kuchyni. Kuchynská linka totiž vôbec nemusí byť fádna. Prečítajte si viac o tom ako môžu jednotlivé farby kuchynských liniek osviežiť vašu kuchyňu a spríjemniť vám varenie a stolovanie.


Energická červená

Červená patrí medzi aktívne a nápadné farby, ktoré len tak ľahko neprehliadnete. Kuchynská linka s červenými skrinkami zaručene rozžiari a „prebudí“ akúkoľvek miestnosť, kuchyňu nevynímajúc. Táto energická farba symbolizuje teplo a aktivitu a je ako stvorená do miestnosti, kde to žije a kde sa pripravuje a konzumuje jedlo.

Tip: Prevaha červenej farby v interiéri môže pôsobiť až príliš aktívne až rušivo – ak vám príliš veľa červenej prekáža, uberte z jej sily výberom kuchynskej linky, ktorá kombinuje červenú farbu s neutrálnou bielou, čiernou alebo sivou.

2

Rafinovaná fialová

Fialová je farba, ktorá je v kuchyni pomerne zriedkavá. O to zaujímavejšia a rafinovanejšia je voľba fialovej, purpurovej alebo orgovánovej farby kuchynskej linky. Mimoriadne efektne vynikne v lesklom prevedení. Dobre sa kombinuje s pieskovou, béžovou, hnedou, sivou a čiernou farbou. S fialovou kuchynskou linkou hravo zladíte jedálenský set v drevenom dekore. Okázalá a tak trochu záhadná fialová farba nechá vo vašej kuchyni vyniknúť aj originálne svietidlá a doplnky so zlatým alebo strieborným leskom.

3

Osviežujúca modrá

Modrá kuchynská linka rozhodne osvieži vašu kuchyňu a vnesie do nej závan exotiky. Kým tmavomodrá kuchyňa evokuje provensálsky štýl (najmä ak je skombinovaná s bielou), modrozelená alebo tyrkysová kuchynská linka pripomína more a slnečné letné dni. Chladivo modré skrinky sú vhodné najmä do kuchyne, v ktorej je dostatok prirodzeného denného svetla. Modrá farba linky sa dobre kombinuje s jedálenským nábytkom z kovu a tiež so svetlým drevom, ako aj s bielym jedálenským setom.

4

Optimistická žltá

Ak túžite po pestrej, živej, farebnej kuchyni a neviete sa rozhodnúť pre ten správny odtieň, so žltou farbou rozhodne nič nepokazíte. „Slniečková“ žltá kuchynská linka rozžiari aj tmavšiu miestnosť a dodá jej hrejivé teplo. Mimoriadne dobre vyzerá v kombinácii s drevom rôznych odtieňov a s drevenou dlažbou. Ľahko k nej dokombinujete drevený jedálenský set.

5

Elegantná čierna

Kuchynská linka nadčasovej čiernej farby je špecialita pre fajnšmekrov. Elegantná čierna farba najlepšie vynikne vo vysokom lesku a v kombinácii s výrazným farebným obkladom (ktorý môže obsahovať napr. aj geometrické vzory) alebo s farebnými stenami či podlahou. Čierna kuchynská linka umožní farbám vo vašej kuchyni skutočne vyniknúť. Je univerzálna a ľahko kombinovateľná. Bez problémov ju zladíte s dreveným jedálenským setom aj s industriálnym barovým stolíkom a kovovými barovými stoličkami s farebným látkovým čalúnením alebo atraktívnym čalúnením z ekokože.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.