Trendy interiér v hrejivých farbách jesene – 5 inšpirácií

Jesenné farby sa s príchodom prvých chladnejších dní opäť dostávajú na scénu a príroda sa vyfarbuje do odtieňov žltej, oranžovej, červenej, zelenej a hnedej. Zmes hrejivých, žiarivých a uzemňujúcich farieb si môžete vychutnať aj u vás doma. S pomocou doplnkov môžete čaro jesene rýchlo a jednoducho vniesť do vašej obývačky, spálne, predsiene, kuchyne a jedálne. Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré vás inšpirujú k zútulneniu vášho domova.


1. Nové závesy na osvieženie obývačky alebo spálne

Jesenná zmena vo vašom interiéri nemusí byť veľká ani nákladná na to, aby bola viditeľná. Niekedy postačí i vhodne zvolený detail ako sú nové tieniace závesy výraznej farby. Elegantné závesy teplých odtieňov červenej, vínovej, oranžovej alebo „slniečkovej“ žltej farby v obývačke alebo spálni vám vyčaria úsmev na tvári. Honosný bordovo-medený záves či tmavohnedý krátky záves tiež výborne zapadne do atraktívnej jesennej farebnej palety vo vašom interiéri.

2

2. Sedací nábytok v žiarivých jesenných odtieňoch

Chystáte sa vymeniť starú sedačku za novú alebo pridať do vašej obývačky doplnkový sedací nábytok? Zaujímavá sedačka horčicovej farby, žlté kreslo typu ušiak vybavené praktickým taburetom alebo samostatný pletený taburet vnesú do vašej obývačky hravosť a teplo babieho leta. Vašu obývačku však môžete oživiť aj výraznejšími kúskami – napríklad originálnym červeným dvojkreslom z ekokože alebo praktickým skladacím taburetom neprehliadnuteľnej červenej farby.

3

3. Koberec na dotvorenie atmosféry v izbe

Koberce sú dôležitou súčasťou interiéru, a to najmä počas studených mesiacov roka. Huňatý koberec s vysokým vlasom dokáže zútulniť akúkoľvek izbu a príjemne sa po ňom chodí. Klasický vzorovaný koberec zemitej hnedej farby je dobrým základom pre miestnosť zariadenú v jesennej palete. Romantický koberec so vzorom rastlín je ako stvorený do spálne.

Tip: Nové koberce sú skvelým doplnkom do akejkoľvek izby – aj do kúpeľne. Nový set kúpeľňových predložiek v jesenných farbách vám spríjemní rannú a večernú hygienu počas chladnejších mesiacov roka.

4

4. Dekoračné vankúše na sedačku aj na balkón

Dekoračné vankúše a obliečky dokážu rýchlo vniesť osviežujúce farebné akcenty do neutrálne zariadeného interiéru. Sada obliečok na vankúše v atraktívnych jesenných farbách vám pomôžu zmeniť atmosféru v obývačke, spálni, na balkóne či na terase. Nové ozdobné vankúše na sedačky dodajú šmrnc vášmu záhradnému posedeniu počas slnečných jesenných dní.

5

5. Mäkké deky v hrejivých farbách

Mäkučké a hrejivé deky a prikrývky v hravých alebo zemitých farbách vás zahrejú na tele aj na duši. Hebká deka z mikrovlákna môže slúžiť ako denná prikrývka na posteľ alebo na gauč. Hrejivá deka so zaujímavou textúrou na vás bude čakať po náročnom dni, keď si sadnete do vášho obľúbeného kresla či na sedačku a pustíte si dobrý film alebo sa začítate do knihy.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku a doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.