Pohodlná detská posteľ, ktorá porastie spolu s vaším dieťaťom

Detské postele sú dôležitou súčasťou izby pre vaše ratolesti. Sprevádzajú ich od narodenia až po odlet z rodinného hniezda. Kvalitná detská posteľ zodpovedá veku a potrebám vašich detí a vydrží dlhšie, než len pár rokov. Obľúbeným moderným trendom sú postele, ktoré rastú spolu s dieťaťom a prispôsobujú sa jeho veku a výške. Takáto posteľ dokáže poslúžiť dlhé roky a prestrieda sa v nej viacero súrodencov, vďaka čomu ušetríte peniaze v rodinnom rozpočte.


Praktické postieľky pre najmenších

Multifunkčná rastúca detská postieľka s prebaľovacím pultom je výborným riešením do detskej izby pre bábätko, škôlkara aj žiaka základnej školy. Okrem toho, že je možné ju rozložiť a prispôsobiť výške a veku dieťaťa, dá sa tiež jednoducho pretransformovať na posteľ a písací stolík. Detská postieľka neutrálnej farby, s úložným priestorom a vyberateľnými lamelami, bude rásť spolu s vaším dieťaťom – má 3 úrovne nastavenia výšky matraca a po odstránení predného panela je možné vytvoriť z nej samostatné lôžko alebo pohovku.

2

Pôvabná posteľ pre škôlkárov aj malých školákov

Variabilná rozkladacia detská postieľka môže poslúžiť vášmu predškolákovi aj školákovi – z klasickej detskej postieľky s lamelami sa totiž dá vytvoriť plnohodnotné jednolôžko, ktoré je rozložiteľné až do dĺžky 160 cm. Z detskej postieľky a pôvabného regálu v tvare domčeka môžete po rozložení vytvoriť originálnu posteľ so strieškou, ktorá výborne poslúži škôlkarovi aj žiakovi prvého stupňa.

3

Variabilné detské postele (nielen) pre tínedžerov

Staršie deti, tínedžeri aj študenti ocenia variabilný nábytok, ktorý sa môže podľa potreby meniť, transformovať a prispôsobovať ich aktuálnym potrebám. Medzi taký nábytok patrí napríklad poschodová rozložiteľná posteľ neutrálnej farby, z ktorej je možné vytvoriť dve samostatné postele, vhodné pre deti aj pre študentov. Obľúbeným riešením do detskej izby je i poschodová posteľ s prístelkou – zásuvku s matracom je možné využiť ako extra lôžko alebo ako praktický úložný priestor.

Moderné jednolôžko s prístelkou je možno využívať na každodenné alebo príležitostné prespávanie, ale aj ako pohodlnú pohovku. Zaujímavou alternatívou k bežnej detskej posteli je vyvýšená posteľ s úložným priestorom a stolíkom, ktorý sa dá zasunúť pod lôžkovú časť. Originálnym riešením do detskej izby je i rozkladacie kreslo, ktoré môže slúžiť ako posteľ, a ktoré cez deň šetrí miesto.

4

Rastúci stôl a stolička pre deti

Ideálny nábytok pre deti je taký, ktorý nemusíte často obmieňať, no aj tak plnohodnotne plní svoju funkciu – pre rastúci detský nábytok to platí obzvlášť. Okrem postele sú v detskej izbe dôležitými prvkami najmä písacie stoly a stoličky. Rastúci písací stôl so stoličkou je ideálnou voľbou pre vaše ratolesti, ktoré práve nastúpili do školy a rastú závratným tempom. Rastúci stôl a stolička sa prispôsobia ich aktuálnej výške, čím podporia správne držanie tela pri sedení, ktoré je dôležité pre zdravý rast a vývin vášho dieťaťa.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku pre deti, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.