Toaletné stolíky, ktoré potešia každú ženu a urobia zo skrášľovania príjemný rituál

Toaletné stolíky sú perfektným doplnkovým nábytkom do spálne alebo svetlého šatníka. Nezaberú veľa miesta, sú kompaktné a veľmi praktické – poslúžia dámam počas líčenia a pri každodennej úprave vlasov, a zároveň vytvoria dobre prístupný úložný priestor pre kozmetiku, bižutériu, drobné doplnky, atď. Prinášame vám niekoľko inšpirácií na stolíky, ktoré sú ako stvorené pre príjemné skrášľovacie rituály.


Romantický stolík s taburetom

Spálňa zariadená v romantickom štýle je zvyčajne plná svetlých farieb a pastelových doplnkov. Biely toaletný stolík s taburetom v barokovom štýle do nej dokonale zapadne – praktické oválne zrkadlo využijete pri úprave zovňajšku a do zásuviek sa schovajú všetky potrebné drobnosti. Do romantickej spálne je vhodným doplnkom i kovaný toaletný stolík v rustikálnom štýle, ktorý je doplnený zladeným taburetom, či toaletný stolík z masívneho dreva, vybavený veľkým zrkadlom, vďaka ktorému vám pri líčení neujde žiadny dôležitý detail.

2

Minimalistický toaletný stolík

Ak vyznávate dizajnový a praktický minimalizmus a vaša spálňa je zariadená skôr v pragmatickom a modernom štýle, vhodnou investíciou bude jednoduchý a nadčasový toaletný stolík v neutrálnom drevenom dekore, ktorý môžete využívať aj ako písací stôl. Minimalistický toaletný stolík so zrkadlom a zásuvkami vám pomôže navýšiť v spálni úložný priestor na šperky a kozmetiku. Do menších priestorov je vhodnou alternatívou malý toaletný stolík s poličkami, ktorý môžete doplniť taburetom alebo pohodlnou čalúnenou stoličkou. Farebný toaletný stolík s kovovými nožičkami je zaujímavým dizajnovým riešením a bude sa dobre vynímať nielen v spálni či šatníku, ale aj v predsieni alebo v obývačke, kde ho môžete doplniť jednoduchým nástenným zrkadlom.

3

Kozmetický stolík s výklopným zrkadlom

Multifunkčný nábytok patrí medzi najobľúbenejšie typy moderného nábytku – platí to aj pre toaletné stolíky. V prípade, že vás trápi nedostatok miesta v spálni alebo obývačke, ktorú príležitostne využívate aj ako pracovňu, no napriek tomu by ste si radi dopriali luxus v podobe toaletného stolíka, je zaujímavým riešením toaletný stolík s výklopným zrkadlom a úložným priestorom, ktorý môžete v uzavretom stave používať ako písací stôl na prácu s notebookom. Malý toaletný stolík so zrkadlom a „tajným“ úložným priestorom vám pomôže vyťažiť maximum z priestoru, ktorý máte k dispozícii.

4

Moderný stolík s okrúhlym zrkadlom

Moderný toaletný stolík s atraktívnymi zaoblenými tvarmi a okrúhlym zrkadlom oživí vašu miestnosť a zlepší vám náladu počas vašich skrášlovacích procedúr. Ak je navyše toaletný stolík vybavený LED zrkadlom s dvomi farbami svetla, môžete ho umiestniť aj do walk-in šatníka, v ktorom chýbajú slnečné lúče, a nemusíte sa obávať nedostatočného osvetlenia.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do spálne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.