Tieto doplnky a svietidlá vám doma vyčarujú hrejivú jesennú atmosféru

Počas chladnejších jesenných dní, keď teploty klesajú a obloha býva často zamračená, si o to viac vychutnávame pohodové chvíle v teple domova. Príjemnú atmosféru v dome či byte nevytvára len nábytok či farba stien, ale aj osvetlenie, doplnky a dekorácie. Pri ich výbere by ste sa mali riadiť svojimi pocitmi – uprednostňujte predmety, ktoré vám vyčarujú úsmev na tvári a sú v súlade s celkovým štýlom, v ktorom je zariadený váš domov. Inšpirujte sa naším výberom praktických doplnkov, ktoré vám pomôžu vytvoriť si doma tú pravú jesennú pohodu.


Teplé koberce do každej izby

Keď na okná bubnuje dážď, o to viac túžime precítiť teplo domova. Koberce dokážu hravo dotvoriť každý interiér a vytvoriť z neho útulný priestor. Ako bonus poskytujú tepelnú izoláciu, čo oceníte najmä v prípade, že bývate na prízemí a trápi vás večne studená podlaha. Koberec s vyšším vlasom, zladený do odtieňov zemitej hnedej či koberec s prírodným motívom kameňov, je ako stvorený na chladné jesenné večery. Koberec s orientálnym kvetinovým motívom vás duchom prenesie do útulnej čajovne. Ak nechcete investovať do veľkých kusových kobercov, šikovným riešením sú i umelé kožušiny, ktoré sú vhodné do obývačky, spálne, i do detskej či študentskej izby.

2

Lampy pre večery plné domácej pohody

Na navodenie relaxačnej atmosféry sú ideálnym prostriedkom svietidlá, ktoré vám pomôžu rozčleniť priestor na jednotlivé zóny. Do „oddychových“ zón ako je obývačka a spálňa sú vhodné najmä lampy s tienidlom a rozptýleným, tlmeným svetlom. Dizajnová stojaca lampa či keramická stolná lampa vám pomôžu vytvoriť útulné zákutia, v ktorých môžete odpočívať pri dobrej knihe alebo pri filme v televízii. Náladové osvetlenie v obývačke hravo dotvoria sviečky, svetelné reťaze ladené do teplých odtieňov žltej a oranžovej, ale aj nábytok s bodovým LED osvetlením, ktorý naviac dá vyniknúť vašim obľúbeným dekoráciám.

3

Pôvabné taburety na pohodlné posedenie

Taburety sú ideálnym doplnkovým nábytkom do každej obývačky. Ak prisuniete ľahký a dobre prenosný taburet ku kreslu, môžete si naň vyložiť nohy pri čítaní alebo popíjaní kávy. Pôvabné pletené taburety si obľúbia najmä vaše deti ako doplnkové sedenie ku konferenčnému stolíku či televízoru. Na štýlový čalúnený taburet môžete pohodlne usadiť aj návštevu počas rodinnej oslavy. Praktický taburet s prúteným košíkom a vankúšom na vrchu poslúži nielen na sedenie, ale aj ako odkladací stolík na množstvo drobností.

4

Mäkučké vankúše a deky na jesenné leňošenie

Huňaté deky a vankúše sú ideálnymi spoločníkmi na veget na gauči pri pozeraní televízie, čítaní či zábave s laptopom. Kožušinová deka z umelého vlákna v kombinácii s vankúšom z imitácie ovčej kožušiny či s huňatým vankúšom, ktorý je veľmi príjemný na dotyk, vás zohrejú počas chladných jesenných a zimných dní. Deky a vankúše z umelej kožušiny využijete aj na občasné občerstvujúce zdriemnutie po výdatnom obede. Patria medzi doplnky s jednoduchou údržbou – môžete ich prať v práčke na šetrnom režime.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.