Takto si jednoducho vyberiete štýlový sektorový nábytok, ktorý osvieži váš domov

Pri zariaďovaní vášho domova sa môže stať, že narazíte na svoje limity, pokiaľ ide o kombinovanie jednotlivých typov nábytku. Skrinky, komody, vitríny, nočné stolíky a ďalšie typy nábytku existujú v množstve farieb a prevedení. Výborným riešením, ktoré šetrí čas nerozhodným, je sektorový nábytok, ktorý je štýlovo, materiálovo i farebne zladený. Pozrime sa spoločne na to, ako môže nový sektorový nábytok rýchlo a jednoducho zmeniť charakter vášho domova.


Obývačka v znamení severskej jednoduchosti

Chcete dopriať vašej miestnosti viac svetla a odľahčený, vzdušný look? Nábytok v škandinávskom štýle vám pomôže využiť potenciál aj tej najmenšej a najtmavšej obývačky. Tento štýl sa vyznačuje využívaním svetlých prírodných materiálov, ako je napríklad borovicové drevo, v kombinácii s textíliami, ktoré sú príjemné na dotyk a pôsobia útulne – nájdeme ich v podobe čalúnených sedačiek, huňatej pletenej deky či dekoračných vankúšov a kobercov. Pre moderný nábytok v severskom štýle je typický aj jednoduchý a elegantný dizajn a využívanie kovových alebo drevených nožičiek, vďaka ktorým nábytok pôsobí ľahko a hravo.

2

Čaro tmavého dreva

Vyhovujú vám viac tmavšie farby, ktoré evokujú bezpečie, teplo domova a spojenie so zemou? Tmavý sektorový nábytok v retro štýle s nápaditým dizajnom a štruktúrou sa výborne kombinuje s tmavými alebo farebnými sedačkami či kreslami z kože alebo ekokože. Vynikne však i v kontraste so svetlým nábytkom, stenami, podlahou a doplnkami. Originálnym riešením do obývačky alebo spálne v retro či industriálnom štýle je aj sektorový nábytok, ktorý kombinuje viacero farieb dreva a tmavý kov.

3

Nekonvenčný nábytok (nielen) do obývačky

Ak túžite po spestrení domova skutočne nekonvenčným kúskom, avantgardný sektorový nábytok s nápaditými farebnými vzormi bude pre vás ideálnou voľbou. Originálna komoda, skrinka, organizér či stolček so zaujímavým, nevšedným dizajnom sa ľahko kombinuje s jednofarebným aj dreveným nábytkom a dokáže osviežiť vašu obývačku, spálňu, predsieň či pracovňu. Vzorovaný nábytok zo svetlého dreva vynikne v kombinácii s farebným sedacím nábytkom a doplnkami v štýle vintage či etno.

4

Bývanie s nádychom francúzskeho šarmu

Francúzsky štýl bývania je stelesnením noblesy a zároveň nedbalej elegancie a neodmysliteľného šarmu. Jeho základ tvorí biela (príp. krémová, slonovinová, svetlá béžová) farba nábytku, ktorý má často zaoblené tvary a zdobia ho nápadité kovové prvky (napr. kovania na zásuvkách). Romantický nábytok vo francúzskom štýle je obzvlášť vhodný na zariadenie spálne, kde ho skvele doplnia textílie v pastelových farbách. O niečo ležérnejšie pôsobí nábytok v prímorskom štýle, ktorý charakterizujú drevo s obrúseným efektom v bielej farbe. Nábytok v provensálskom štýle, ktorý v sebe spája teplo dreva a čistotu bielej farby, má všestranné využitie a vynikne v spálni, v obývačke, v predsieni aj v kuchyni.

Tip: Stolík v provensálskom štýle sa hodí aj na servírovanie nápojov na terase či na balkóne, kde výborne doplní napríklad pôvabné posedenie z ratanu či z masívneho dreva.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o sektorovom nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.