Štýlové a útulné kreslá (nielen) do obývačky


Kreslá sú obľúbenou súčasťou sedacích súprav v obývačke, no vyniknú aj ako pôsobivé solitéry všade tam, kde si chcete užívať pohodu a relax. Ak si chcete doma vytvoriť útulnú atmosféru a radi čítate alebo pozeráte televízor, pohodlné kreslá sú tou správnou investíciou pre vás. Pozrime sa spoločne na typy kresiel, ktoré lákajú k odpočinku s horúcim nápojom v ruke (nielen) počas studených mesiacov roka.


Pohodlný ušiak na čítanie a relax

Keď sa povie „kreslo“, väčšine z nás sa pred očami vynorí pohodlný ušiak s opierkami na hlavu a na ruky. Tento typ kresla pôsobí tradične a starosvetsky, no existuje i v mnohých moderných variáciách. Podľa toho, ktorý štýl vám je najbližší, si do vašej obývačky, spálne alebo pracovne môžete zvoliť klasický jednofarebný ušiak, pestré vzorované kreslo či pohodlný ušiak so zladeným taburetom na vyloženie nôh. Milovníci okázalého dizajnu určite ocenia moderné dizajnové kreslo typu ušiak v škandinávskom štýle, s farebným zamatovým čalúnením.

2

Hojdacie kreslo stvorené pre domácu pohodu

Hojdacie kreslá sú stále populárne a hodia sa do modernej domácnosti aj na chalupu. Dizajnové hojdacie kreslo bude ozdobou akejkoľvek izby – najmä ak ho dozdobíte mäkkým vankúšom či hebkou umelou kožušinou alebo dekou. Pohodlný rytmus hojdacieho kresla vás s ľahkosťou dostane do hladiny alfa a môžete si na ňom pokojne aj zdriemnuť.

3

Závesné kreslo do interiéru aj do exteriéru

Závesné kreslá nepatria len na terasu, záhradu či na balkón. Môžete ich využiť aj ako plnohodnotnú súčasť interiéru. Relax na závesnom kresle je rovnako upokojujúci ako na bežnom hojdacom kresle. Elegantné závesné kreslo môžete v zime využívať na posedenie pri krbe, v zimnej záhrade, v domácej pracovni či v detskej izbe.

4

Relaxačné kreslo s podnožkou

Nenápadné či naopak výrazne žiarivé relaxačné kreslo s podnožkou vám dokáže kdekoľvek vytvoriť priestor pre maximálnu pohodu a relax. Polohovacie relaxačné kreslo z umelej kože sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám na ergonómiu. Elegantné farebné čalúnené kreslo je pastvou pre oči a výborne vynikne vo vašej obývačke, spálni, pracovni či hosťovskej izbe.

Tip: Ako podnožku k vášmu kreslu môžete využiť aj primerane veľký a stabilný taburet. Pre maximálne pohodlie pridajte k vašej relaxačnej zostave malý odkladací či príručný stolík.

5

Rozkladacie kreslo s vankúšmi

Rozkladacie kreslá majú oproti iným typom kresiel veľkú výhodu – dajú sa využiť aj ako malá pohovka, leňoška alebo jednolôžková posteľ. Je len na vás, v akej polohe sa rozhodnete relaxovať na vašom kresle. Do detských a študentských izieb sú ako stvorené pestré rozkladacie kreslá, ktoré môžu vytvoriť relaxačný priestor a extra lôžko v rohu miestnosti. Vaše rozkladacie kreslo môžete vylepšiť mäkkými vankúšmi pre pohodlnejšie sedenie.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o kreslách, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.