Objavte čaro čalúnených postelí typu boxspring – čím sú výnimočné?

Postele typu boxspring, známe aj ako „americké postele“, sú obľúbeným novým trendom, ktorý si získava čoraz viac priaznivcov aj na Slovensku. Tieto čalúnené manželské postele sú spravidla vyššie ako bežné postele, a skladajú sa z pevného rámu a niekoľkých vrstiev matracov v kombinácii pružiny a pena. Pozrime sa bližšie na to, ako môžu postele typu boxspring vylepšiť vašu spálňu a skvalitniť váš spánok.


Výhody boxspringových postelí

Veľká manželská posteľ typu boxspring pôsobí už na prvý pohľad veľmi pohodlne a honosne, až luxusne. Najväčšou výhodou boxspringových postelí je ich výška – na rozdiel od bežných rámov postelí, pohodlné postele typu boxspring sú vysoké 60-70 cm, vďaka čomu sa z nich jednoduchšie vstáva. Oceníte to počas vašej rannej a večernej rutiny, a to najmä v prípade, že máte obmedzenú pohyblivosť. Ďalšou výhodou postele typu boxspring je jej prispôsobivosť – vďaka viacerým vrstvám matracov sa telesná hmotnosť rovnomerne rozloží na celú plochu matraca, čím sa zabráni jeho deformáciám a prehýbaniu. Manželské i jednolôžkové postele typu boxspring majú spravidla látkové čalúnenie a nápaditý dizajn, s vysokým, mäkkým čelom, o ktoré sa dá pohodlne oprieť pri čítaní v posteli.

2

Pre koho sú vhodné postele typu boxspring?

Posteľ typu boxspring je skvelým riešením do veľkoryso riešenej spálne s veľkými dverami, do ktorej nie je problém dostať veľký rám tejto luxusnej postele. Rám býva zvyčajne dodávaný v jednom kuse a nedá sa rozmontovať. Tento typ postele je vhodný pre všetkých milovníkov pohodlia a ergonómie, ktorí si potrpia na kvalitu spánku a uprednostňujú moderné penové a pružinové či taštičkové matrace. Boxspringové postele sú mimoriadne vhodné pre starších ľudí, nakoľko vďaka svojej výške zjednodušujú ranné vstávanie z postele a večerný návrat na lôžko.

3

Extra úložný priestor v posteli

Aj boxspringová posteľ vám môže v spálni čiastočne nahradiť skriňu alebo šatník. Manželská posteľ typu boxspring s bočným výklopom a veľkorysým priestorom pod matracom môže poslúžiť ako šikovný úložný priestor na sezónne oblečenie, deky a lôžkoviny. Jednolôžková posteľ typu boxspring s úložným priestorom je výborným riešením do detskej, študentskej alebo hosťovskej izby, kde pomôže ušetriť miesto a vytvoriť doplnkový priestor na skladovanie rôznych predmetov.

4

Ako vylepšiť posteľ typu boxspring

Posteľ typu boxspring je veľmi pohodlná vďaka viacerým vrstvám kvalitných matracov. Vrchnú vrstvu spravidla tvorí penový topper, ktorý môže byť súčasťou dodávky postele. V prípade, že vaša boxspringová posteľ nie je vybavená topperom, vyberte si podľa vlastného uváženia pohodlný topper, vďaka ktorému bude váš spánok ešte príjemnejší a pokojnejší. Výhodou matracových topperov sú prateľné poťahy so zipsom, vyrobené z kvalitných, hypoalergénnych materiálov.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o posteliach typu boxspring, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.