Štýlové a pohodlné záhradné posedenie z ratanu pre dokonalý relax


Záhradný nábytok z ratanu je ideálnym riešením, ak si chcete dopriať príjemné posedenie na záhrade, na terase či na balkóne. Ratanový nábytok je veľmi pohodlný a je odolný voči letnému dažďu aj horúcemu slnku. Ľahko sa kombinuje vďaka prírodným, neutrálnym farbám, a v neposlednom rade aj skvele vyzerá. Poradíme vám ako si správne vybrať nábytok, s ktorým si užijete ten pravý relax (nielen) počas letných mesiacov.


Ratanové posedenie do malých aj veľkých priestorov

Ratanové zostavy, ktoré obsahujú stolík a ratanové stoličky, kreslá alebo lavičky, sú obľúbeným riešením, ktoré šetrí čas aj peniaze. Nábytok spolu pekne ladí a vy sa nemusíte trápiť tým, ako vybrať vhodné stoličky k stolu a ako k nim doladiť podušky. Luxusný ratanový nábytok si môžete dopriať na priestrannej terase, pri bazéne i v tieni na záhrade pod altánkom – stačí si len vybrať zostavu, ktorej rozmery vyhovujú vašim potrebám.

2

Praktický umelý ratan

Umelý ratan, známy aj ako technoratan, je vernou plastovou napodobeninou prírodného ratanu. Jeho výhodou je ešte lepšia odolnosť voči vlhku, mrazom a UV žiareniu, a tiež širšia paleta farebných prevedení. Zostavy nábytku z umelého ratanu dizajnovo nezaostávajú za nábytkom z pravého ratanu a sú ako stvorené na celoročné využívanie v exteriéri aj v interiéri.

3

Ratanové kreslá

Luxusné ratanové kreslá s mäkkými vankúšmi sa pohodlím vyrovnajú kvalitným jedálenským kreslám. Polohovacie ratanové kreslo je výborným riešením k záhradnému jedálenskému stolu a môžete ho využiť aj ako relaxačné kreslo na čítanie či poobedné zdriemnutie, napríklad v kombinácii s taburetom na vyloženie nôh. Kreslá z umelého ratanu sú ako stvorené ku kávovému stolíku na úzky panelákový balkón. Ak milujete hojdačky, určite si obľúbite závesné kreslo z ratanu, ktoré môžete počas teplejších mesiacov roka využívať vonku a v zime ozvláštni a spestrí váš interiér.

4

Pohodlné lehátka z ratanu

K letnej pohode na slnečnej terase či záhrade nepochybne patria lehátka, na ktorých sa príjemne opaľuje alebo odpočíva s knižkou. Lehátka z umelého ratanu v modernom ergonomickom dizajne sú ako stvorené na bezstarostné letné leňošenie so studeným nápojom v ruke. Prispôsobivé polohovacie lehátko s mäkkou poduškou vám zaistí maximálne pohodlie.

5

Ratanový záhradný bar

Originálnym spestrením každého záhradného posedenia je multifunkčný záhradný bar, ktorý môžete v zloženom stave využívať ako praktický stolík a v rozloženej podobe vám poslúži ako praktický letný bar s boxom na chladenie nápojov. Tento nevšedný kus nábytku z umelého ratanu určite oceníte počas rodinných návštev a posedení s priateľmi či na záhradnej grilovačke. Záhradný bar je ideálnym doplnkom k mobilnej skrinke, ktorá vám zjednoduší varenie a servírovanie lahodných pokrmov vo vašej „letnej kuchyni“.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o záhradnom nábytku z ratanu, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.