6 spôsobov ako s ľahkosťou vnesiete do svojho domova sviežosť letných dní


K letným dňom patrí nielen teplo, slnko a voda, ale aj množstvo žiarivých farieb, ktoré v tomto období vidíme v prírode. Aj váš domov môže žiariť pestrými farbami leta. Poradíme vám ako vniesť osviežujúce farby do vašej obývačky, do spálne, predsiene, kuchyne a v neposlednom rade i na váš balkón alebo terasu.


1. Rozmaznajte sa novým sedacím nábytkom v obývačke

Pestrý sedací nábytok zaručene vytvorí z vašej obývačky pohodovejšie a optimistickejšie miesto. Ak túžite po zmene, nemusíte hneď investovať do novej pohovky alebo sedacej súpravy. Vítaným osviežením priestoru môže byť aj farebné kreslo typu ušiak so zladeným taburetom, prípadne doplnkové sedenie v podobe pleteného taburetu atraktívnej pastelovej farby.

2

2. Doprajte si svieže letné farby v spálni

Vašu spálňu môžete oživiť (a pocitovo schladiť) sviežimi odtieňmi zelenej, tyrkysovej alebo modrej farby. Vybavte vašu posteľ novými chladivými obliečkami zo 100% prírodnej bavlny alebo výraznou farebnou prikrývkou na posteľ. Aj mäkká deka svetlej a romantickej pastelovej farby dokáže do vašej spálne vniesť atmosféru ľahkosti letných dní.

3

3. Spestrite si izbu novým kobercom

Farebné koberce dokážu okamžite skrášliť akúkoľvek izbu. Ak vám v obývačke chýbajú farby, doprajte si zmenu v podobe pestrofarebného koberca. V prípade, že nechcete zahlcovať izbu výraznými odtieňmi, môžete siahnuť i po čierno-bielom vzorovanom koberci, ktorý do nej vnesie chýbajúcu dynamiku. Letnú oázu si môžete vytvoriť aj v spálni – koberec s odtieňmi tyrkysovej, modrej a sivej farby osvieži nábytok zladený v neutrálnych odtieňoch.

4

4. Vylepšite si balkón farebnými vankúšikmi

Aj váš balkón si zaslúži žiarivé letné farby, vďaka ktorým bude vaše posedenie pri rannej káve či večernom drinku ešte príjemnejšie. Vylepšite si balkónové sedenie dekoračnými vankúšmi s pestrými farebnými obliečkami – ideálne sa hodia najmä k záhradným kreslám z ratanu a dreva.

5

5. Privítajte leto s novými závesmi

Závesy a záclony vás počas letných dní dokážu aspoň čiastočne zachrániť pred príliš hrejivými slnečnými lúčmi a vysokými teplotami v interiéri. Okrem toho potešia aj vaše oko – farebné tieniace závesy, ktoré ladia s nábytkom a doplnkami, dokážu rýchlo a bez veľkých finančných investícií vylepšiť vašu spálňu, obývačku aj detskú či hosťovskú izbu.

6

6. Urobte si radosť originálnymi kvetináčmi

Izbové rastliny a bylinky vás zásobujú kyslíkom, zlepšujú mikroklímu vo vašom domove a zaslúžia si trochu extra pozornosti. Venujte im nové dizajnové kvetináče, ktoré budú ladiť s vašim interiérom. Je len na vás, či sa rozhodnete pre elegantné kvetináče na stojane, s kovovým leskom, alebo ležérne okrúhle kvetináče pastelových farieb či originálny závesný systém na kvetináče, ktorý sa hodí najmä pre bylinky do kuchyne.

7

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku a doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.