Štýlová a moderná obývačka 6-krát inak


Moderná obývačka môže mať tisíce podôb – od striedmych prírodných odtieňov a minimalizmu po pestré farby a hravé vzory. Ak sa chystáte urobiť zmeny vo vaše obývačke a vdýchnuť jej nový život, moderný sektorový nábytok môže byť riešením, ktoré vám ušetrí čas pri rozhodovaní. Prinášame vám šesť inšpirácií ako môže vyzerať obývačka, ktorá kráča s dobou.


1. Minimalistická obývačka s nábytkom bez nožičiek

Ak patríte medzi ľudí, ktorí majú radi jednoduchosť a praktické riešenia, určite oceníte sektorový nábytok do obývačky bez nožičiek, pod ktorým ľahko povysávate a umyjete podlahu. Obývacia stena s uzavretými skrinkami, do ktorých sa nepráši, je praktická a zároveň vyzerá veľmi elegantne. Minimalistický sektorový nábytok môžete doplniť originálnym dizajnovým kreslom alebo štýlovou lavicou.

2

2. Biela obývačka s drevenými prvkami

Kombinácia bielej farby a dreva vytvorí vynikajúci neutrálny základ pre vašu obývačku. Sektorový nábytok v tejto farebnej kombinácii pôsobí moderne a zároveň útulne. Lesklá biela komoda dodá vašej obývačke nádych luxusu a dobre sa kombinuje s nábytkom z masívneho dreva. Nezabudnite na vhodné svietidlá – nadčasová lampa s drevenými nožičkami a bielym tienidlom dokonale zapadne do vášho interiéru.

3

3. Čierno-biela obývačka

Ak pri zariaďovaní interiérov uprednostňujete čisté línie a kontrasty, moderná obývačka v čierno-bielej kombinácii bude pre vás ideálna. Obývacia stena v kombinácii čiernej a bielej farby vynikne s neutrálnym nábytkom a doplnkami, ale aj s výraznou farebnou sedačkou, farebnými stenami alebo jednofarebnými či pestrými vzorovanými kobercami.

4

4. Obývačka s prvkami hravej geometrie

Zaujímavé vzory dokážu ozvláštniť jednoducho zariadenú obývačku a dokonca ju i opticky predĺžiť alebo rozšíriť. Sektorový nábytok s výraznými geometrickými kovovými prvkami dodá vašej obývačky nádych industriálneho štýlu. Doplniť ho môže koberec s geometrickým vzorom. Ostré hrany nábytku pomôžu zmierniť zaoblené predmety (taburetky, lampy, okrúhly konferenčný stolík alebo koberec) a popínavé izbové rastliny.

5

5. Moderná obývačka s originálnym osvetlením

V akejkoľvek obývačke sa nezaobídeme bez primeraného osvetlenia. Moderným trendom je osvetlenie zabudované v nábytku. Doprajte svojej obývačke TV a media stenu s RGB osvetlením, ktoré mení farbu, a štýlovými skrinkami alebo obývaciu stenu s vitrínami, s podsvietenými poličkami, na ktorej vyniknú vaše suveníry a umelecké predmety.

6

6. Retro obývačka v modernom šate

Retro nábytok do obývačky nemusí pochádzať zo starožitníctva. Zaujímavým trendom je moderný sektorový nábytok s retro nádychom, s príjemnými zaoblenými tvarmi a vysokými, tenkými nožičkami. Do moderného retro štýlu sa hodí i zaujímavé dizajnové kreslo s geometrickým vzorom na čalúnení či štýlová stojaca lampa s tmavým tienidlom.

7

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do obývačky, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.