S týmto nábytkom si vytvoríte v záhrade dokonalé miesto na letné leňošenie


Letné dni strávené relaxom na záhrade vám pomôžu načerpať energiu a zásobiť sa dobrou náladou – vychutnajte si slnečné lúče aj blahodarný tieň na novom záhradnom nábytku, ktorý najlepšie zodpovedá vašim potrebám a priestorovým možnostiam. Investujte do sedacieho nábytku alebo lehátok, ktoré sú pohodlné a kvalitné a budú vám slúžiť počas mnohých rokov.


Variabilné závesné kreslá

Závesné kreslá na záhradu sú perfektným riešením v prípade, že si radi zdriemnete po obede alebo čítate knihy v tichom a útulnom zákutí. Závesné kreslo s mäkkými vankúšmi môžete umiestniť napríklad na trám na terase, ale i na pevný konár stromu. Závesné kreslo môžete rovnako využívať aj v interiéri – v zimných mesiacoch skrášli vašu zimnú záhradu, spálňu, obývačku, domácu pracovňu či hosťovskú izbu.

Tip: Obľúbenou alternatívou na záhradu alebo terasu je i originálna a ľahko namontovateľná závesná sieť z kvalitnej látky, s praktickým vreckom na drobnosti.

2

Hojdačky pre celú rodinu

Vaše deti si určite obľúbia veľkú rodinnú hojdačku v podobe lavičky so strieškou, na ktorej sa dá sedieť aj ležať. Robustné drevené hojdačky či moderné hojdačky z ratanu sú výborným doplnkovým sedením do záhrady či na terasu domu. Odolné kovové hojdačky s pevnou konštrukciou a mäkkými vankúšmi, vám poskytnú maximálne pohodlie a neprekážajú im ani letné výkyvy počasia.

3

Záhradné lehátka na dokonalý veget a opaľovanie

Ak sa radi opaľujete na záhrade či na terase, vo vašej letnej výbave by určite nemali chýbať záhradné lehátka z kvalitných materiálov. Elegantné a polohovateľné drevené lehátka dokonale zapadnú do priestoru zariadeného v akomkoľvek štýle, podobne ako pôvabné a ergonomické ratanové lehátka. Ľahké a extra odolné hliníkové lehátka bez problémov premiestnite tam kam potrebujete. Jednoduché a stohovateľné plastové lehátka svetlých farieb sú ako stvorené k bazénu.

4

Ľahko prenosné rozkladacie záhradné lehátka

Skladacie prenosné lehátko je ideálnym kusom záhradného nábytku, ktorý je vždy poruke. Prenosné drevené lehátko, ktoré je vybavené pevným rámom a látkou, jednoducho rozložíte tam, kde sa práve chystáte relaxovať – či už je to pod stromom na záhrade, na terase, pri vode či na balkóne. Tento typ lehátok je tiež ako stvorený na cestovanie a camping. V zloženom tvare zaberie lehátko málo miesta, no po rozložení poskytuje veľmi pohodlné a ergonomické sedenie.

5

Praktické slnečníky pre instantný tieň

Dôležitým kusom nábytku, ktorý vám v lete môže doslova zachrániť kožu, je moderný a praktický slnečník s dostatočne veľkou tieniacou plochou. Presuňte váš slnečník tam, kde ho práve potrebujete – k bazénu, k detskému kútiku na záhrade, či k záhradnému posedeniu so stolom a stoličkami.

Tip: Zaujímavým riešením na vytvorenie tieňa k posedeniu pre väčšiu skupinu ľudí alebo k veľkému oválnemu stolu je originálny dvojitý slnečník, ktorý je vybavený dvoma ramenami a stabilným podstavcom.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o záhradnom nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.