Pripravte sa na jar v záhrade a na terase: týchto 5 vecí tam nesmie chýbať

Po dlhej a studenej zime je jarné posedenie na záhrade či na terase balzamom na dušu. Relax s rodinou a priateľmi spojený s nasávaním teplých slnečných lúčov môže byť ešte príjemnejší s novým záhradným nábytkom a doplnkami na zvýšenie komfortu. Investujte do vašej záhrady už teraz a pripravte sa na jarné chvíle plné pohody. Prezradíme vám, ktorých 5 vecí by na vašej záhrade alebo terase rozhodne nemalo chýbať.


1. Pohodlný sedací nábytok

Centrálnym bodom vášho posedenia pod holým nebom by mal byť sedací nábytok, ktorý najlepšie zodpovedá vašim potrebám. Jednoduchým riešením je záhradná zostava, ktorá obsahuje stôl a zladené stoličky alebo lavičky. Klasické robustné drevené záhradné zostavy sú skvelým riešením na trávnik. Zostavy nábytku z umelého ratanu sa budú dobre vynímať na záhrade aj na terase. Okrem toho, že dobre vyzerajú, sú aj ľahko prenosné a odolávajú vlhkosti, teplu i slnečnému žiareniu.

2

2. Hojdačka pre všetky generácie

K pohode na terase či na záhrade vedia svojim dielom prispieť aj atraktívne záhradné hojdačky, ktoré môžu využívať malí i veľkí. Stabilné drevené hojdačky, elegantné hojdačky z kovu či luxusné hojdačky z ratanu spríjemnia relax na čerstvom vzduchu celej rodine. V prípade, že nemáte priestor pre veľkú záhradnú hojdačku, môžete využiť jednoduchšiu a menšiu alternatívu – pôvabné závesné hojdacie kreslá či hojdacie siete, ktoré sú ideálne na sladké driemanie.

3

3. Záhradné lehátka, na ktorých sa opálite dochrumkava

Na terasu a záhradu rozhodne patria i záhradné lehátka, na ktorých môžete pohodlne relaxovať a opaľovať sa po dobrom obede. Ľahko prenosné lehátko z umelého ratanu či praktické polohovacie lehátko s hliníkovou konštrukciou môžete umiestniť na terasu alebo k bazénu. Komfortné a elegantné lehátko s mäkkými vankúšmi či drevené ležadlo s kolieskami je ako stvorené na dlhší relax v tieni, s dobrou knižkou v ruke. Na posedenie kdekoľvek na záhrade sú praktickým riešením ľahké rozkladacie drevené lehátka, ktoré nezaberú veľa miesta.

4

4. Záhradný domček (nielen) na náradie

Veľmi užitočným doplnkom na záhradu, ktorý vám pomôže s udržiavaním poriadku, je záhradný domček primeranej veľkosti. Tento malý vodotesný prístrešok poslúži ako úložný priestor na záhradkárske potreby, náradie, kosačku, detské hračky či príslušenstvo k bazénu. Záhradný domček s prístreškom na bicykle je vhodný aj ako šikovná letná garáž.

Tip: Vaše deti určite poteší detský záhradný domček na hranie, v kombinácii s kreatívnym detským stolíkom, s ktorým si užijú veľa zábavy na terase i na záhrade.

5

5. Mobilná skrinka pre vydarenú jarnú grilovačku

Prvé slnečné jarné dni sú ako stvorené na záhradnú grilovačku. Všetko potrebné si môžete vopred nachystať v kuchyni, no určite oceníte malú pomoc vonku v teréne, napríklad v podobe praktickej mobilnej skrinky vybavenej nerezovou doskou (pracovnou plochou pre kuchára) a praktickou rukoväťou s háčikmi na utierky a rôzne kuchynské pomôcky. Pri presúvaní a servírovaní hotových pokrmov vám padne vhod servírovací stolík s kolieskami.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do záhrady a na terasu, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.