Nábytok s ktorým hravo zvládnete jarné upratovanie a dodáte vášmu domovu svieži jarný look


Jarné upratovanie môže byť hračka – rovnako ako údržba vášho domova po celý rok. Základom je vhodne zvolený nábytok, ktorý vám pomôže udržať poriadok v predsieni, obývačke, spálni, kúpeľni aj kuchyni. Po dôkladnom upratovaní si môžete za odmenu dopriať spestrenie a osvieženie vášho obydlia v podobe nových kusov nábytku či doplnkov.


Obývačka, ktorá sa upratuje sama

Kvalitný nábytok do obývačky, ktorý zjednoduší pravidelné upratovanie, by mal mať v prvom rade dostatok uzavretého úložného priestoru. Sektorový nábytok s množstvom skriniek a minimálnym počtom otvorených políc vám zjednoduší utieranie prachu – na veci ukryté za dvierkami minimalistickej obývacej steny sa totiž nepráši. Svieža biela obývacia stena so zasklenou vitrínou je ideálnym základom do nízkoúdržbovej obývačky. Obývacia stena s pôsobivým osvetlením dodá vašej izbe moderný look. Zostava do obývačky bez nožičiek, pripevnená k stene, vám zjednoduší vysávanie a umývanie podlahy.

2

Šikovné šatníkové skrine

Šatníkové skrine sú neodmysliteľnou súčasťou spálne, no často sa využívajú aj v detskej alebo hosťovskej izbe či v predsieni. Veľká šatníková skriňa s posuvnými dverami a variabilným vnútorným priestorom je ideálnou náhradou vstavanej skrine. Šatníková skriňa so zrkadlom dokáže opticky zväčšiť a presvetliť malú miestnosť. Vysoká 5-dverová skriňa je vhodným riešením do spálne – zmestí sa do nej každodenné aj sezónne oblečenie pre dve osoby. Do menších detských a študentských izieb sú vhodné aj praktické rohové skrine či moderné šatníkové skrine typu walk-in.

3

Nadčasové vitríny

Klasická či moderná vitrína s dvierkami zo skla je ideálnym nábytkom do obývačky, pracovne, spálne aj detskej izby. Za sklom sú v bezpečí vaše suveníry z ciest, obľúbené umelecké predmety, zarámované fotografie a knihy – nebude sa na ne prášiť. Doprajte si luxus v podobe vitríny s osvetlením, ktorá bude večer dotvárať ambientnú atmosféru v miestnosti.

Tip: Špeciálnym typom vitríny, ktorá je určená na každodenne využívané riady aj sviatočný porcelán, je kredenc – týmto „starosvetským“ kusom nábytku si môžete osviežiť priestrannú jedáleň.

4

Univerzálne komody s dvierkami a zásuvkami

Komody patria medzi všestranne využiteľné kusy nábytku, ktoré vedia oceniť najmä ľudia, ktorí neradi upratujú. V zásuvkách malej alebo veľkej komody sa ľahko vytvára systém a poriadok a veci uložené v komode nie sú na očiach a nevytvárajú neporiadok. Jednoduchá komoda s dvierkami nás môže vítať už v predsieni, kde poslúži ako botník. Atraktívna dizajnová komoda môže poslúžiť ako originálny solitér alebo TV stolík v obývačke. Komoda s množstvom malých zásuviek je ideálna na skladovanie drobných predmetov a doplnkov. Komoda so vzorovanými zásuvkami vylepší vašu domácu pracovňu, spálňu aj hosťovskú izbu. Malá komoda so zásuvkami môže plniť funkciu nočného stolíka.

Tip: Chcete si zjednodušiť každodenné upratovanie a využiť pritom nábytok ako vášho spojenca? V každej izbe si v zásuvkovej komode vyhraďte jednu zásuvku na „hromadenie neporiadku“ – ak neviete, kam patrí nejaký predmet, jednoducho ho vložte do tejto zásuvky. Nezabudnite vašu dočasnú úschovňu neporiadku v pravidelných intervaloch upratovať a vracať zatúlané veci na ich miesto.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.