Prázdniny klopú na dvere! Pripravte vašu hosťovskú izbu na hostí

Letné prázdniny sa čoskoro začnú a starí rodičia, deti, vnúčatá či priatelia sa už určite tešia na to, že vás prídu navštíviť a strávia s vami pekný letný čas. Vaši blízki sa však budú na návštevu u vás tešiť ešte oveľa viac, keď budú mať nachystanú hosťovskú izbu s komfortným vybavením. Prečítajte si naše tipy, ktoré vám pomôžu vytvoriť si doma hosťovskú izbu snov.


Srdečné privítanie

Keď k vám príde návšteva, prvé, čo uvidí, je vaša predsieň. Skôr, než sa hostia objavia na vašom prahu, môžete vykonať rýchlu revíziu predsiene. Máte vo vašej vstupnej hale dosť vešiakov na prípadné bundy, klobúky a šiltovky vašich hostí? Je v botníku dosť miesta na topánky? Máte pre návštevníkov nachystané hosťovské papuče? Tento druh obuvi nezaberie veľa miesta – v čase, keď sa hosťovské papuče nevyužívajú, môžete ich uskladniť napríklad v taburetke s úložným priestorom.

2

Komfortný spánok pre veľkú návštevu

Aj v malej hosťovskej izbe sa môže pohodlne vyspať väčší počet návštevníkov – rafinované lôžkové riešenia zaručia komfort všetkým hosťom. Výborným riešením pre malých aj veľkých hostí je rozložiteľná poschodová posteľ či rozkladacia posteľ, ktorá má jedno lôžko schované v zásuvke. Klasickú jednolôžkovú posteľ s úložným priestorom môže doplniť rozkladacie kreslo s vankúšom, ktoré v zloženom stave poslúži ako relaxačné kreslo.

Hosťovskú izbu, ktorá umožňuje pohodlné prespanie, si však viete vytvoriť aj v inej miestnosti – napríklad v obývačke alebo pracovni, do ktorej zabudujete rozkladaciu pohovku či sklápaciu posteľ, ktorá cez deň pôsobí ako diskrétna dlhá komoda.

3

Ako v hoteli – alebo ešte lepšie?

Hostia prichádzajú s kuframi a taškami a batožina si pýta svoj priestor. Nachystajte vašim návštevníkom pohodlné úložné riešenia na ich šatstvo, doplnky, kozmetiku, knihy, tašky, kufre a ďalšie osobné predmety. Optimálnym riešením je samostatná šatníková skriňa, ktorá by mala obsahovať poličky aj tyč s vešiakmi na zavesenie odevov. Menšiu skriňu môže doplniť vešiak typu nemý sluha a priestranná komoda, na ktorú môžete umiestniť vázu s čerstvými kvetmi či izbovú rastlinu v kvetináči. V prípade, že sa k vám hostia chystajú na dlhšie, určite ocenia, ak budú mať v izbe aj pohodlné relaxačné kreslo a písací stôl so stoličkou. Dámy a slečny, ktoré k vám prídu na letné prázdniny, sa určite potešia aj praktickému kozmetickému stolíku so zrkadlom.

4

Dôležité detaily, ktoré ocenia dospelí aj malí návštevníci

Pre hostí všetkých vekových skupín viete vo vašej hosťovskej izbe vytvoriť prostredie, v ktorom sa budú cítiť ako doma. Tieto praktické detaily im zaručene vylepšia ich pobyt:

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku a doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.