Praktické doplnky, ktoré vám túto jeseň uľahčia udržiavanie poriadku v predsieni

Predsieň je vstupná brána do vášho domova, ktorej základnú kostru zvyčajne tvorí farebne a štýlovo zladený komplet nábytku do predsiene. Predsieň so sektorovým nábytkom je rýchle a šikovné riešenie, ktoré vám umožní vyťažiť maximum z malého priestoru. Prispejú k tomu aj dôležité doplnky, vďaka ktorým sa vám bude oveľa ľahšie udržiavať poriadok. Pozrime sa spoločne na to, čím si môžete vylepšiť vašu predsieň už túto jeseň.


Vešiaky pre celú rodinu

Vešiaky rôzneho typu bývajú často súčasťou predsieňovej zostavy nábytku. Čo však v prípade, že vám zabudované vešiaky nestačia, a bundy a kabáty, ktoré na nich visia, vytvárajú v predsieni neporiadok? Jednoduchým riešením je zakúpenie ďalších vešiakov, ktoré nezaberú veľa miesta, ale zjednodušia odkladanie zvrškov celej rodine. Nástenné vešiaky a panely sú vzdušné a neukroja veľa centimetrov z vášho priestoru. Ak máte v predsieni trochu viac miesta, vhodným riešením pre vás je stabilný voľne stojaci vešiak či pojazdný vešiak s tyčami na zavesenie oblečenia a odkladacou poličkou.

2

Stojan na dáždniky

Sychravé jesenné dni so sebou prinášajú chladnejšie počasie a dážď – myslite preto aj na odkladací priestor na dáždniky. Praktickým celoročným riešením je voľne stojaci vešiak s háčikmi na bundy, kabáty a doplnky a s držiakom na dáždniky v spodnej časti. Sezónnym riešením, ktoré využijete počas daždivej časti roka, je samostatný stojan na dáždniky, vyhotovený z kovu a skla. Nezaberie veľa miesta a vždy budete vedieť, kde máte odložený dáždnik.

3

Lavička (nielen) ako pomoc pri obúvaní

Obúvanie a vyzúvanie topánok absolvujeme v predsieni každý deň. Oveľa pohodlnejšie sa vykonáva vtedy, keď si pritom máme na čo sadnúť. Tento účel môže v predsieni splniť pohodlná lavička. Ideálna lavica do predsiene je vybavená úložným priestorom v podobe poličiek alebo zásuviek. Lavica s mäkkým vankúšom a zásuvkami na drobnosti je pohodlná a zároveň praktická, rovnako ako lavica s botníkom vo forme otvorených poličiek.

4

Šikovné poličky na stene

V predsieni zvyčajne nebýva veľa voľných metrov štvorcových – váš úložný priestor si však viete navýšiť aj vo vertikálnej rovine. Nástenné police a poličky rôznych veľkostí a tvarov sú ako stvorené na odkladanie kľúčov, peňaženiek a ďalších dôležitých predmetov. Štýlová nástenná polica alebo sada malých poličiek na stenu poslúži aj ako vitrína na vaše obľúbené rodinné fotografie, suveníry či izbové rastliny. Nástenná polica s háčikmi rozšíri váš úložný priestor na bundy, kabáty a tašky.

5

Praktický „nemý sluha“

Stabilný kovový vešiak typu nemý sluha je ako stvorený do spálne alebo vstavaného šatníka, no urobí vám dobrú službu aj v predsieni. Nemý sluha je vhodný na zavesenie saka a klobúka, ale aj na odkladanie a chystanie doplnkov ako sú kravaty, šály, kabelky a podobne. Vešiak typu nemý sluha je kompaktný a nezaberie veľa miesta – určite ho však využijete ako šikovný doplnkový vešiak, ktorý vám pomôže udržať si v predsieni poriadok.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do predsiene, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.