Prach nikdy nespí: týchto 5 typov nábytku vám zjednoduší upratovanie


Prach je bežnou súčasťou domácnosti a nájde si cestu do každého príbytku – myslite na to pri zariaďovaní vášho domova a vyberte si riešenia, ktoré vám pomôžu udržať prašnosť na uzde. Prinášame vám tipy na 5 druhov nábytku, ktoré vám zjednodušia pravidelné upratovanie.


1. Praktický nábytok s dvierkami

Najväčšími výzvami pre ľudí, ktorí neradi upratujú, sú otvorené police posiate drobnými predmetmi, z ktorých treba neustále utierať prach. Oplatí sa preto schovať drobné dekorácie, suveníry, knihy, atď. do nábytku s dvierkami, kde budú pred prachom chránené. Ideálnym riešením do nízko údržbovej obývačky je moderná obývacia stena so skrinkami, ktoré sú vybavené sklenými alebo nepriehľadnými dvierkami. Výbornou alternatívou sú i zasklené vitríny.

2

2. Nadčasové skrinky bez nožičiek

Ak máte v rodine alergika a musíte takmer denne vysávať alebo umývať podlahy, určite oceníte skrinky bez nožičiek, pod ktoré sa ľahko dostane i robotický vysávač. Najčastejšie sa s týmto typom nábytku stretávame v kúpeľni, kde praktická kúpeľňová zostava so skrinkami bez nožičiek nielen zjednoduší upratovanie, ale aj vizuálne odľahčí malú miestnosť. Bez nožičiek sa však zaobíde aj stolík pod televízor v obývačke či štýlová komoda, ktorá môže rozšíriť úložné možnosti v spálni, predsieni a domácej pracovni.

3

3. Elegantné zasklené vitríny

Zasklené vitríny nedajú šancu prachu a spoľahlivo ochránia obsah poličiek, ktorý zároveň nezostane skrytý pred vašimi očami. Štýlová vitrína s nožičkami v retro štýle, pôvabná vitrína vo vidieckom štýle či vitrína v dekore tmavého dreva vám zjednoduší upratovanie v obývačke, spálni alebo pracovni. Zaujímavá vitrína s osvetlenými poličkami či nástenná vitrína s pôsobivým LED osvetlením zaručene ozvláštni váš interiér.

4

4. Moderné antialergické matrace

Antialergické matrace sú vhodné pre alergikov aj pre ľudí, ktorí na alergie netrpia. Vďaka snímateľným poťahom a špeciálnym technológiám výroby poskytujú zvýšený hygienický štandard a zabraňujú tak premnoženiu baktérií, plesní či nadmernému hromadeniu prachových častíc. Kvalitný matrac s vrstvou z prírodného kokosového vlákna a antialergickým poťahom môžete v prípade potreby doplniť vrchným matracom z pamäťovej peny. Nezabudnite tiež na správne paplóny a vankúše s jednoduchou údržbou – vhodným riešením je napríklad antialergický komplet z mikrovlákna.

5

5. Šikovné zásuvkové a dvierkové komody

Komody sú praktickým a funkčným riešením do všetkých izieb, v ktorých potrebujete rafinovane navýšiť úložný priestor. Dizajnová komoda s dvierkami a vnútornými poličkami či klasická zásuvková komoda s veľkorysými, priestrannými zásuvkami je vhodná do spálne, obývačky aj do pracovne či hosťovskej izby. Kombinovaná komoda, ktorá obsahuje zásuvky aj poličky s dvierkami, je výborným riešením do predsiene, kde môže poslúžiť aj ako botník.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.