Nábytok do obývačky pre dokonalé filmové večery

Dlhé zimné večery sú ako stvorené na príjemné pozeranie filmov z tepla domova. Vybavte vašu obývačku nábytkom, vďaka ktorému budete mať doma pri pozeraní televízie ten najvyšší komfort. Poradíme vám ako si doma jednoducho vytvoríte prvotriedne „domáce kino“.


TV stolíky pre dokonalé „filmové plátno“

Základom pre vydarený filmový večer je dobre zvolený film, ktorý bude baviť všetkých zúčastnených. Ako filmové plátno vám môže poslúžiť skutočné plátno na stene a domáci projektor, no jednoduchším riešením je klasický televízor s veľkou LCD obrazovkou. Pod takúto obrazovku sa najlepšie hodí dlhý a úzky TV stolík alebo priestranný TV stolík s nožičkami, do ktorého sa zmestí vaša kolekcia DVD. Elegantným riešením je i minimalistický TV stolík bez nožičiek, ktorý je pripevnený k stene, či nevšedný TV stolík s LED osvetlením.

2

Obývacia stena pre náročných

Stolíky pod televízor bývajú súčasťou obývacej steny, ktorá môže byť zároveň zdrojom ambientného osvetlenia, ktoré poznáme aj z kina. TV stena s bočným LED osvetlením skriniek vám spestrí bežné pozeranie televízora. Nevtieravé osvetlenie zo skriniek obývacej steny šetrí váš zrak, nakoľko zmierňuje kontrast medzi obrazovkou televízora a tmavou miestnosťou. Zároveň vás nerozptyľuje, vďaka čomu sa ľahko sústredíte na dej filmu.

3

Pohodlná sedačka

Pohodlie pri dlhom sedení je rovnako dôležité ako kvalitný obraz a osvetlenie. Nebojte sa preto zainvestovať do sedačky, ktorá bude úplne zodpovedať vašim požiadavkám. Klasická mäkká sedačka či sedacia súprava by mala poskytnúť dosť miesta pre všetkých divákov aj pre doplnkové vankúše a deky. Skvelým riešením je rozkladacia sedacia súprava, z ktorej môžete pozerať filmy aj poležiačky. Ideálna sedačka na pozeranie filmov je taká, ktorá má dostatočnú hĺbku sedu a opierky na ruky aj na hlavu. Príjemným bonusom je zladená taburetka na vyloženie nôh.

4

Kreslá s podnožkami

Praktickým doplnkovým nábytkom, ktorý je ako stvorený na filmové večery, sú pohodlné čalúnené kreslá s podnožkami. Môže to byť klasické kreslo typu ušiak či pohodlné relaxačné kreslo s podnožkou. Zaujímavou alternatívou je i čalúnené hojdacie kreslo, ktoré je tiež vybavené zladeným taburetom pod nohy.

5

Stolík plný dobrôt

K pozeraniu filmov rozhodne patrí občerstvenie – kam však umiestnite všetky tie chipsy, popcorn, jednohubky a nápoje? Najlepším riešením do obývačky je konferenčný stolík, na ktorý ľahko dočiahnete zo sedačky. Nízky konferenčný stolík s poličkou vám poskytne dosť miesta pre všetky dobroty. Praktickým riešením je i rozkladací konferenčný stolík, ktorý v prípade potreby jednoducho predĺžite, či nápaditý viacdielny konferenčný stolík. K samostatne stojacim relaxačným kreslám sú ideálne príručné a servírovacie stolíky, ktoré sa ľahko prenášajú a presúvajú.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do obývačky, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.