Poriadok, čistota a osvieženie – v tejto modernej kúpeľni nájdete všetko

Moderná kúpeľňa je viac, než len miesto, kde si po dlhom dni v práci dáte sprchu. Je tiež miestnosťou, kde oddychuje vaša duša. Vytvorte si doma malé kúpele, ktoré občerstvia nielen vaše telo, ale aj vašu myseľ. Poradíme vám ako zladiť kúpeľňový nábytok a doplnky tak, aby vaša moderná kúpeľňa dýchala pokojom a pohodou.

Elegantné a usporiadané skrinky s dvierkami

Dobre premyslená zostava kúpeľňových skriniek s dvierkami vám zjednoduší každodenné upratovanie v kúpeľni. Za zatvorenými dvierkami sa ľahšie udržiava poriadok a ušetria vás aj neustáleho utierania prachu. Biela kúpeľňová zostava s dvierkami je skvelým základom pre modernú kúpeľňu – ľahko ju zladíte s akoukoľvek farbou podlahy a obkladov. Kúpeľňový nábytok v drevenom dekore s množstvom skriniek a zásuvkovou komodou je ideálnym riešením do väčšej kúpeľne a lebo do práčovne. Kúpeľňový nábytok na nožičkách pôsobí elegantne a vizuálne odľahčí priestor menšej kúpeľne.

2  

Vzdušný a praktický nábytok bez nožičiek

Kúpeľňová zostava so skrinkami bez nožičiek je vhodným riešením do kúpeľne, v ktorej chcete získať pár centimetrov priestoru navyše. Vzdušný a lesklý biely nábytok do kúpeľne bez nožičiek rozžiari vašu kúpeľňu, ktorá bude pôsobiť vzdušnejšie a čistejšie. Zostavu nábytku bez nožičiek si môžete v kúpeľni namontovať do výšky, ktorá vám vyhovuje. Výhodou takéhoto nábytku je jednoduchšie upratovanie – miesto pod skrinkami je lepšie dostupné a ľahko ho povysávate alebo utriete namokro mopom.

3  

Štýlové umývadlá s ľahkou údržbou

Kto povedal, že umývadlá musia byť iba biele a oválne? V modernej kúpeľni nič také neplatí. Možností je veľa – od bielej klasiky po dizajnové kusy. Vyberte si také umývadlo, ktoré vyhovuje vášmu vkusu a štýlu, napríklad:

Máte veľkoryso riešenú kúpeľňu, v ktorej je dosť miesta pre dve umývadlá? Doprajte si luxus v podobe dvojitého umývadla so skrinkami, ktoré oceníte počas ranného zhonu.

4 

Priestor pre krásu a radosť

Vo vašej domácej „spa miestnosti“ by nemal chýbať priestor pre niečo, čo poteší a občerství aj vaše oči a dušu. V prípade, že máte v kúpeľni okno a prirodzené denné svetlo, to môže byť napríklad vlhkomilná rastlina v kvetináči, umiestnená na kúpeľňových skrinkách alebo na malom stolíku. Na otvorených poličkách vašej kúpeľňovej zostavy môžu byť okrem uterákov a kozmetiky aj dekoračné predmety, ktorým neprekáža zvýšená vlhkosť, napríklad keramické či kamenné sošky, pyramídky či svietniky s voňavými sviečkami. Príjemnú atmosféru pri relaxačnom kúpeli či sprchovaní vám pomôže dotvoriť aj vaša obľúbená oddychová hudba – či už z mobilu alebo z prehrávača, ktorý je technicky prispôsobený na využívanie v miestnostiach s vyššou vlhkosťou vzduchu.

5  

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do kúpeľne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.