Najlepšie relaxačné kreslá pre dokonalý oddych počas horúcich letných dní


Počas letných dní, keď sa teploty šplhajú vysoko, mávame viac než inokedy chuť oddať sa sladkému ničnerobeniu. Ideálnym nábytkom na letné leňošenie, ktoré občerství telo aj ducha, sú pohodlné relaxačné kreslá. Vyberte si také kreslo, ktoré najviac zodpovedá vášmu vkusu a vašim potrebám – predstavíme vám jednotlivé typy moderných kresiel určených na relax.


Elegantné kreslo z ekokože pre dokonalú pracovnú pauzu

Bez ohľadu na to, či pracujete z domova alebo dochádzate do práce, vašu produktivitu a tvorivosť rozhodne zvýši kvalitný odpočinok. Doprajte si kus nábytku, ktorý vám v obývačke alebo domácej pracovni umožní dokonalý relax. Luxusné relaxačné kreslo z ekokože s praktickou výsuvnou podnožkou či moderné a pohodlné minimalistické relaxačné kreslo môže byť skvelým dizajnovým doplnkom do vášho interiéru.

Tip: Ak túžite po ešte hlbšom pocite uvoľnenia, vychutnajte si odpočinok na praktickom masážnom kresle, ktoré je naviac vyhrievané a polohovateľné.

2

Hojdacie kreslo do interiéru i na balkón

Hojdacie kreslá v rôznych podobách majú svoje čaro a rozhodne nepatria do minulosti – naopak, v dnešných dňoch zažívajú svoj comeback. Štýlové hojdacie kreslo v škandinávskom štýle alebo mäkké čalúnené hojdacie kreslo je ideálne do útulnej obývačky alebo spálne. Jednoduché drevené hojdacie kreslo, ktoré môžete vylepšiť mäkkými vankúšmi či dizajnové plastové hojdacie kreslo sú vhodnou alternatívou k bežným stoličkám na terasu alebo na balkón.

3

Kreslo s podnožkou (nielen) pre knihomoľov

Patríte medzi vášnivých knihomoľov, ktorí najradšej trávia voľné dni hltaním knižných noviniek? V takom prípade určite oceníte pohodlné polohovacie kreslo s podnožkou, na ktorom si môžete nastaviť optimálnu polohu na relax. Elegantné farebné kreslo s podnožkou je jedinečným doplnkom do vášho interiéru, ktorý je zariadený v modernom, industriálnom alebo retro štýle.

4

Luxusné čalúnené kreslá pre fajnšmekrov

Čalúnené kreslá sú obľúbenou klasikou, ktorá patrí do každej obývačky. Dizajnové čalúnené kreslo môžete skombinovať so zladenou pohovkou. Elegantné kreslo so zamatovým poťahom je ako stvorené do zákutia so stolíkom, pri ktorom si môžete vychutnať šálku vašej obľúbenej kávy alebo čaju. Čalúnené kreslo výraznej farby môže poslúžiť ako pôsobivý solitér v izbe, ktorá je ladená do neutrálnych odtieňov. Retro kreslo pastelovej ružovej alebo modrej farby je vhodným relaxačným doplnkom do romantickej spálne.

5

Originálne viacúčelové kreslá do každej izby

Relax na kresle môže mať veľa podôb. Viacúčelové kreslá patria medzi praktické kusy nábytku, ktoré nájdu určite využitie vo vašej domácnosti. Vaše deti si obľúbia sedací vak, na ktorom si môžu čítať a relaxovať, ako aj originálne farebné dvojkreslo, ktoré môžu využívať ako gauč. Rozkladacie kreslo s nožičkami alebo rohové rozkladacie kreslo je vhodné ako doplnkové relaxačné sedenie aj ako pohodlné extra lôžko do hosťovskej izby.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o relaxačných kreslách, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.