Dokonalé pohodlie v každom ročnom období: moderný záhradný nábytok na terasy i zimné záhrady

Pobyt na čerstvom vzduchu, v spoločnosti rastlín a v príjemnom prostredí, poteší našu dušu v každom ročnom období. Záhradné posedenie, balkónový relaxačný kútik, atraktívna terasa či útulná zimná záhrada sa nezaobídu bez nábytku a doplnkov, ktoré vytvoria tú správnu atmosféru. Poradíme vám ako si vybrať záhradný nábytok, ktorý vám zaručí maximálne pohodlie.


Elegantná ratanová klasika na celoročné kávičkovanie

Ratanový nábytok je obľúbenou stálicou medzi záhradným nábytkom – nábytok z ratanu je odolný voči poveternostným vplyvom, je ľahko prenosný a veľmi pohodlný. Ratanové kreslá s mäkkými poduškami sú elegantné a všestranné – sú skvelé na záhradné či balkónové posedenie ku konferenčnému stolíku aj k jedálenskému stolu. Zostavy ratanového nábytku so stolíkmi, kreslami a lavičkami sú ako stvorené na vytvorenie útulného posedenia vonku aj v interiéri. Závesné ratanové kreslá sú originálnym spestrením záhrady, terasy či balkóna, ale aj obývačky, hosťovskej alebo detskej izby.

2

Odolný kovový nábytok na záhradné stolovanie

Moderný kovový nábytok je vhodným riešením do exteriéru, kde je vystavený slnku, dažďu a vetru. Stabilný kovový stolík či hliníkový stôl je vynikajúcim riešením pre záhradné či terasové posedenie. Kovové kreslá, hliníkové stoličky či originálne kovové lavice vám poslúžia celý rok a s ľahkosťou odolajú nepriazni počasia. Skladacie drôtené záhradné kreslá oceníte, keď k vám príde väčší počet návštevníkov, ktorých bez problémov usadíte k stolu.

3

Praktický nábytok z plastu pre chvíle pohody

Nábytok z plastu patrí medzi najvýhodnejšie riešenia pre tých, ktorí zariaďujú svoje záhrady, balkóny či terasy s menším rozpočtom. Moderný plastový nábytok využijete predovšetkým vonku, počas letných mesiacov. Jeho veľkou výhodou je nízka hmotnosť, vďaka čomu ho môžete jednoducho presúvať. Doprajte si posedenie na elegantných kreslách z lisovaného plastu v retro dizajne či na praktických stohovateľných plastových kreslách s kovovým dekorom. Štvorcový plastový stôl je ako stvorený na stolovanie alebo kávičkovanie pod holým nebom. Počas horúcich mesiacov roka určite oceníte relax na plastovom lehátku, ktoré má praktickú polohovateľnú opierku. A nezabudnite na malý skladací príručný stolík z plastu, na ktorý si môžete odložiť nápoj počas relaxu s knižkou, prípadne ho využiť ako pomocný stolík počas grilovačky alebo opekačky.

4

Drevený záhradný nábytok pre útulné bývanie

Záhradný nábytok z dreva je ideálny do vonkajších priestorov, ktoré sú zhora chránené pred dažďom (loggie, kryté terasy, priestory pod prístreškom či altánkom) a do zimných záhrad v interiéri. Drevené stoly v kombinácii so stoličkami a kreslami z masívneho dreva alebo drevenými lavičkami vytvoria základ pre útulné zákutie, ktoré môžete doplniť vankúšmi a dekami. Zaujímavým doplnkom môže byť i praktický drevený servírovací vozík či elegantný drevený kvetináč.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o záhradnom nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.