Nevšedné posedenie do obývačky, ktoré vás chytí za srdce

 

Sedačka, konferenčný stolík, sektorový nábytok s vitrínou a porcelánom a veľký televízor – takto nejako vyzerá štandardná slovenská obývačka v základnej zostave. Nie je na tom nič zlé, ak je nábytok v obývačke príjemne a harmonicky zladený. Čo však v prípade, že vás stará dobrá klasika nudí a chceli by ste do vašej obývačky priniesť svieži a moderný štýl, ktorému však nechýba funkčnosť? Inšpirujte sa našimi nápadmi a vytvorte si netradičné posedenie podľa vášho gusta.

Dve rovnaké sedačky oproti sebe

Kto povedal, že musíte mať v obývačke televízor a oproti nemu sedaciu súpravu? Nemusíte. Môžete mať dve sedačky oproti sebe a medzi nimi praktický konferenčný stolík. Takéto posedenie je ideálne na popíjanie kávy a čaju a príjemné rozhovory s rodinou a priateľmi. Pustite si k tomu pohodovú hudbu z prehrávača, ktorý môže byť umiestnený na poličke knižnice a budete sa cítiť tak trochu ako v kaviarni, televízor vám určite chýbať nebude. Toto riešenie je ideálne do úzkych a dlhých izieb, kde môže byť takýmto spôsobom využitý priestor od steny k stene.

Tip: Do veľmi malých priestorov odporúčame umiestniť dve rovnaké dvojkreslá, ktoré zaberú menej miesta.

2

Nesmrteľná leňoška

Tento typ nábytku, ktorý vám bude zrejme na prvý pohľad evokovať 19. storočie, si rozhodne nezaslúži byť zabudnutý. Elegantná čalúnené leňoška s pohodlným operadlom vynikne ako luxusný doplnok sedacej súpravy. Môžete si na nej čítať, pozerať televízor alebo si zdriemnuť – skrátka leňošiť naplno a užívať si to bez výčitiek svedomia. Nezabudnite k nej pridať šikovný príručný stolík, na ktorý si môžete odložiť mobil, ovládač od televízora, knihu či šálku s kávou.

3

Relaxačné kreslá pre maximálne pohodlie

Funkciu klasickej sedačky môžu hravo nahradiť (alebo doplniť) relaxačné kreslá, ktoré vám pomôžu zabudnúť na starosti všedného dňa. Je len na vás, či si vyberiete upokojujúce hojdacie kreslá v modernej úprave, pôvabné čalúnené ušiaky s podnožkami alebo bez či prepracované high-tech masážne kreslá, z ktorých sa vám ani nebude chcieť vstávať. Veľké a komfortné kreslo s vankúšovými opierkami vyhovie aj tým najnáročnejším milovníkom pohodlia.

4

Posedenie na zemi v orientálnom štýle

Chodievate radi do čajovní, kde sa sedí na zemi, no nikdy vám nenapadlo, že by ste takéto niečo mohli mať aj doma? Vyskúšajte to! Najprv si zútulnite studenú podlahu veľkým kobercom, ideálne s vyšším vlasom. Do stredu koberca umiestnite praktické a vzdušné konferenčné stolíky so zaoblenými rohmi. Ak nechcete sedieť na koberci, využite alternatívne nízke stoličky a kreslá – napríklad v podobe pletenej taburetky, prešívaného látkového taburetu alebo klasického taburetu s nožičkami. Štýlové a originálne posedenie na zemi vyčarujete aj s pomocou prispôsobivých vakov na sedenie, ktoré si určite obľúbia aj vaše deti.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do obývačky, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.