Nadčasový kúpeľňový nábytok: 4 inšpirácie pre náročných

 

Nábytok do kúpeľne patrí medzi tie typy nábytku, ktorých voľbu by sme si mali obzvlášť dobre premyslieť. Kúpeľňový nábytok nemeníme často a jeho výmena sa väčšinou spája aj so zmenou obkladov a sanity. Je preto rozumné investovať do nábytku, ktorý je nadčasový a kvalitný – do takého, ktorý vám dlho vydrží a neopozerá sa. Nechajte sa inšpirovať našimi 4 tipmi na štýlový nábytok do kúpeľne, ktorý vám vydrží dlhé roky.

1. Žiarivá biela kúpeľňa pre jednoduché kombinovanie

Ak je pre vás atraktívny čistý a jednoduchý look, zvoľte si minimalistickú kúpeľňu v žiarivej bielej farbe, ktorou rozhodne nič nepokazíte. Biely kúpeľňový nábytok je ako stvorený do malej kúpeľne, ktorú dokáže opticky presvetliť – a to najmä v prípade, že je nábytok vyhotovený v lesklom prevedení a súčasťou kúpeľne je i veľké zrkadlo. Výhodou bielej kúpeľne je, že vám ponúka široké možnosti ako ju dokombinovať. Biela farba výborne doplní akúkoľvek farbu dlažby a obkladov. Neutrálne ladený štýl nábytku s jednoduchými, rovnými líniami ľahko zladíte s rôznymi typmi osvetlenia aj doplnkov.

2

2. Pôvabná a romantická kúpeľňa poteší milovníkov domáceho wellnessu

Nadčasový nábytok do kúpeľne nemusí byť iba biely a jednoduchý – ak o sebe viete, že ste romantická duša, ktorá miluje zaoblené tvary a romantické doplnky, doprajte si ich aj v kúpeľni. Vyberte si dizajn nábytku, ktorý najviac lahodí vášmu oku. Môže to byť elegantný kúpeľňový nábytok s dvierkami z matného skla, rafinovaný nábytok do kúpeľne s prepracovanými detailmi (napríklad v podobe pozlátených úchytiek na dvierkach), či pôvabný kúpeľňový nábytok s nožičkami a veľkým zrkadlom, ktorý bude skvele ladiť s voľne stojacou vaňou.

3

3. Moderná kúpeľňa s pôsobivým osvetlením

Pri zariaďovaní kúpeľne býva často ťažkým orieškom výber svietidiel tak, aby ladili s nábytkom a vytvárali v kúpeľni príjemnú atmosféru. Riešením je zostava nábytku do kúpeľne s integrovaným osvetlením v zrkadle, ktorú môžete doplniť jednoduchými LED pásmi. Kúpeľňový nábytok s okrúhlym osvetleným zrkadlom pôsobí osviežujúco a zároveň elegantne. Tmavá farba nábytku dodá vašej kúpeľni moderný a luxusný nádych. Kúpeľňová zostava v pastelových farbách pôsobí hravo a zároveň nevtieravo, ak ju skombinujete s neutrálnou sivou či béžovou farbou podlahy a stien.

4

4. Nápaditý industriálny nábytok s kovovými prvkami

Kúpeľňový nábytok v modernom štýle, ktorého súčasťou sú prvky z tmavého kovu, je odvážny, no veľmi dobre kombinovateľný. Dobre vynikne v kombinácii s drevom, betónom a imitáciami týchto materiálov. Nábytok do kúpeľne v kombinácii kov + drevený vzhľad je ako stvorený do kúpeľne v industriálnom štýle, no vynikne aj s výraznými farebnými obkladmi či doplnkami do kúpeľne ako sú farebné sprchové závesy či koberčeky. Tento typ nábytku je veľmi vhodný do miestností, v ktorých je využívané aj prirodzené osvetlenie z okna a kúpeľňové skrinky môžu poskytnúť priestor napríklad aj pre popínavé vlhkomilné rastliny, ktoré zútulnia vašu kúpeľňu.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do kúpeľne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.