Nadčasové a moderné sedačky do každej obývačky

Výber sedačky je jedno z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré vás čakajú pri zariaďovaní vašej obývačky. Moderné sedačky majú spravidla látkové čalúnenie a mnohé sú i rozkladacie a vybavené užitočným úložným priestorom. Moderná sedačka v nadčasovom dizajne vám vydrží dlhé roky a jej čaro spočíva v tom, že ju dokážete bez veľkej námahy skombinovať s rôznymi typmi nábytku a doplnkov. Pozrime sa spoločne na jednotlivé typy nadčasových a štýlových sedačiek, ktoré zaručene vylepšia váš interiér.


Decentná klasika v sivej farbe

Decentná sivá sedačka je univerzálny typ nábytku – rozhodne s ňou nepokazíte žiadny interiér. Sivá farba si výborne rozumie so všetkými odtieňmi neutrálnych prírodných farieb ako je hnedá, zelená, béžová, krémová, biela, čierna či antracitová. Sedačka so sivým čalúnením výborne zapadne do obývačky v klasickom, modernom aj industriálnom štýle. Výhodou sivého nábytku je, že je na ňom menej vidno rôzne drobné nečistoty a zvieracie chlpy. Okrem toho sa ľahko kombinuje i s výraznejšími farebnými prvkami, napríklad s kreslami, taburetmi, kobercami či pestrými tapetami alebo obrazmi na stenách.

2

Posedenie v ležérnom škandinávskom štýle

Pre škandinávsky štýl sú typické útulné interiéry, v ktorých vládne harmonická farebná paleta a domáca pohoda. Minimalistická pohovka decentnej sivej farby alebo svetlá rohová sedačka s úložným priestorom môže tvoriť základ vašej ležérnej obývačky. Nezabudnite si zútulniť vaše severské posedenie mäkkými vankúšmi a hrejivými dekami, pod ktorými sa príjemne číta alebo sleduje televízia.

3

Luxusná sedačka z ekokože

Sedačka z ekokože je modernou a humánnou alternatívou ku klasickej koženej sedačke. Ekokoža je pevná a kvalitná – podobne ako pravá koža, patrí medzi odolné materiály, ktoré majú dlhú životnosť. Sedacia súprava z ekokože má polohovacie opierky a kvalitné prešívanie a je nadčasovým riešením do obývačky pre milovníkov komfortu a luxusu. Výhodou nábytku z ekokože je aj skutočnosť, že sedačka alebo 2-sed z ekokože nezaťaží váš rodinný rozpočet tak ako nábytok z pravej kože.

4

Elegantný sedací nábytok s nožičkami

Dizajnová pohovka so zaoblenými hranami a tenkými nožičkami je elegantná a zároveň pôsobí hravo a moderne. Originálna pohovka so zamatovým čalúnením a drevenými nožičkami dodá vášmu interiéru retro nádych. Rozkladacia pohovka s nožičkami vytvorí vo vašej obývačke štýlové doplnkové lôžko pre návštevy.

5

Sedačky v tvare U, ktoré neomrzia

V prípade, že máte k dispozícii väčší interiér, napríklad obývačku spojenú s kuchyňou, určite oceníte výhody veľkej sedačky v tvare U, ktorá môže byť umiestnená do niektorého z rohov alebo do otvoreného priestoru. Na tento typ sedačky s ľahkosťou usadíte i väčšiu spoločnosť a dá sa využívať i na príležitostné prespávanie.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o sedačkách a pohovkách, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.