V tejto kuchyni hravo zvládnete vianočné prípravy a zvýši vám aj čas na relax

Ideálna kuchyňa existuje – je to taká, v ktorej sa pohodlne varí aj relaxuje pri chutnom jedle a dobrej káve. Nech už je vaša kuchyňa malá alebo veľká, vhodne zvolený kuchynský nábytok vám dokáže zjednodušiť vianočné prípravy a umožní vám tráviť viac času oddychom s vašimi blízkymi. Poradíme vám ako si zariadiť kuchyňu tak, aby ste mali poruke všetko, čo potrebujete.


Kuchynská linka podľa vašich predstáv

Na prvom mieste v kuchyni je vždy kvalitná kuchynská linka, ktorej súčasťou môžu byť vstavané spotrebiče. Jednoduchým riešením, pri ktorom šetríte čas aj peniaze, sú kuchynské linky – komplety, ktoré majú zladené horné a dolné skrinky a pracovnú dosku. Tieto kuchynské linky sú vhodné predovšetkým do menších miestností, prípadne do kuchyne prepojenej s obývačkou. Ak chcete vašu linku dokonale prispôsobiť priestoru, ktorý máte k dispozícii, a naplno využiť každý voľný centimeter, vhodnejším riešením pre vás bude kuchynská linka na vyskladanie, v ktorej si môžete jednotlivé časti vybrať a doladiť podľa vášho vkusu a potrieb.

2

Deti zapojené do vianočných príprav pri jedálenskom stole

Do kuchyne spojenej s jedálňou rozhodne patrí jedálenský stôl, ktorý počas predvianočných príprav poslúži aj ako pracovná doska pre celú rodinu. Zapojte vaše deti do procesu a rozdeľte si s nimi úlohy pri varení sviatočného jedla a vypekaní koláčikov. Pri odolnom jedálenskom stole so zaoblenými rohmi alebo praktickom rozkladacom jedálenskom stole so sklenou doskou si celá rodina užije prípravu na sviatky a tú správnu vianočnú pohodu.

3

Servírovací vozík ako príručný stolík aj kuchynský ostrovček

Netradičným typom nábytku, ktorý si stále ešte len hľadá cestu do slovenských domácností a nie je bežným štandardom, sú servírovacie vozíky. Malý servírovací vozík je ako šikovný regál s kolieskami, ktorý máte vždy poruke. Zmestia sa naň pokrmy aj nápoje, ktoré potrebujete presunúť z kuchyne do jedálne či do inej izby. Praktický servírovací vozík so stojanom na fľaše poslúži aj ako mobilný minibar.

Výborným riešením do kompaktnej kuchyne, v ktorej by ste radi mali kuchynský ostrovček, je kuchynský pult s kolieskami, ktorý môžete jednoducho presúvať po miestnosti. Kolieska disponujú brzdou a pult je vďaka tomu stabilný. Na pracovnej doske môžete pripravovať pokrmy, kým poličky a zásuvky pod doskou sú ako stvorené na skladovanie ovocia, zeleniny a iných potravín, ktoré potrebujete mať poruke.

4

Kávička na bare za odmenu

Barové sedenie je obľúbeným moderným riešením do kuchyne (ktorá môže byť prepojená s obývačkou), v ktorej si potrebujete vytvoriť priestor na vaše malé rituály – napríklad na rannú kávu a večerný čaj o piatej, ale i na bežné stolovanie pre dve osoby. Barový komplet s úložným priestorom v podobe poličiek je vhodný i do malej kuchynky, v ktorej rozšíri úložné možnosti. Dizajnový barový stolík a pohodlné čalúnené barové stoličky s opierkami na lakte vám spríjemnia chvíle relaxu s vašim obľúbeným nápojom a vianočnými koláčikmi.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do kuchyne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.