Útulný a multifunkčný priestor v malom byte – takto si doma vychutnáte prácu aj oddych


Aj malý byt poskytuje veľké možnosti, pokiaľ ide o jeho zariaďovanie v modernom a praktickom duchu. Ak pracujete z domu, potrebujete si vo svojom byte vytvoriť pohodlný a praktický pracovný priestor, ktorý by mal byť nejakým spôsobom oddelený od oddychovej zóny, v ktorej spíte a relaxujete. Poradíme vám ako v malom priestore skombinovať viacero funkcií, a to efektívne a harmonicky.


Skladací nábytok šetrí miesto

V malom byte najviac oceníte vzdušný a nezaťažený priestor – vďaka skladaciemu nábytku ho môžete mať toľko, koľko vám možnosti dovolia. Najväčšiu úsporu miesta vám daruje sklápacia manželská posteľ, ktorá je cez deň diskrétne schovaná v konštrukcii pripomínajúcej šatníkovú skriňu. Štýlová sklápacia posteľ s poličkou je vhodná aj do malej detskej izby.

Pracovný kút si vytvoríte prakticky kdekoľvek, kam sa zmestí rozkladací regál so stolíkom, ktorému nechýba úložný priestor v podobe poličiek. Medzi obľúbené a praktické kusy nábytku, ktoré šetria miesto, patria aj sklápacie stoličky, rozkladacie jedálenské stoly či žehliaca doska, ktorá zároveň slúži aj ako regál so štýlovými prútenými košíkmi.

2

Multifunkčný nábytok sa prispôsobí vašim potrebám

Multifunkčný a „nafukovací“ malý byt si vyžaduje väčšiu dávku fantázie pri zariaďovaní. Pomôže vám pritom multifunkčný nábytok, vďaka ktorému ušetríte veľa miesta. V malej obývačke využijete rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži zároveň ako posteľ, ako aj jedinečný multifunkčný regál, ktorý si môžete nastaviť podľa vašich potrieb. Do menšej detskej izby je vhodná multifunkčná poschodová posteľ, ktorej súčasťou je aj písací stolík a šatníková skriňa. Zaujímavým riešením do detskej alebo študentskej izby je i detská posteľ so zabudovaným stolíkom.

3

Pracovnú zónu treba vizuálne oddeliť

Aj v menšom byte sa nájde miesto pre plnohodnotný pracovný kút. Od relaxačnej zóny ho môže oddeľovať paraván, záves či iná vizuálna bariéra, napríklad vzdušný regál s množstvom úložného priestoru alebo nastaviteľný viacúčelový regál, ktorý môže poslúžiť na uskladnenie kníh a kancelárskych potrieb. V prípade, že máte pracovný kút v spálni, môže byť umiestnený v priestore medzi šatníkovou skriňou a oknom – pre bežnú prácu s laptopom postačí aj úzky písací stôl, ktorý môžete využívať aj ako toaletný stolík.

4

Home office všade tam, kde sa cítite pohodlne

Hoci je prenosný stolík pod notebook vybavený kolieskami skvelou investíciou a nezaberie veľa miesta v obývačke, spálni ani na balkóne, sú dni, keď sa vám jednoducho nechce pracovať pri stole. Počas týchto dní radi strávite pár hodín prácou na počítači z pohodlia sedačky a počas tých najlenivejších dní pokojne aj z postele. V takom prípade určite oceníte malý prenosný stolík na notebook, ktorý vám zjednoduší prácu s vašim počítačom.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.