Konferenčné a príručné stolíky: praktický doplnok (nielen) do obývačky


Konferenčné stolíky a malé príručné stolíky sú v našich predstavách zväčša späté s obývačkou a s útulným posedením pri sedačke. Tieto typy stolíkov však majú oveľa širšie využitie. Môžete ich umiestniť kamkoľvek, kde potrebujete esteticky navýšiť úložný priestor alebo zlepšiť funkčnosť a ergonómiu. Pozrime sa spoločne bližšie na to, kde všade vo vašom domove vám stolíky dokážu rýchlo a efektívne zlepšiť kvalitu života.


Komfortné posedenie pri gauči

Konferenčné stolíky pristavené pri sedačke sú obývačková klasika. Konferenčné stolíky z masívneho dreva ľahko zladíte s rôznymi typmi nábytku. Moderné konferenčné stolíky so sklom alebo elegantné kovové stolíky hravo doplnia čalúnenú alebo koženú sedačku. Ak radi hostíte v obývačke väčšiu spoločnosť, ale nechcete váš priestor zaťažovať dlhým stolom, namiesto jedného stolíka môžete vašu sedačku skombinovať s praktickým setom konferenčných stolíkov alebo sadou príručných stolíkov, ktoré nezaberú veľa miesta.

2

Elegantné nočné stolíky

Funkciu nočného stolíka pri posteli nemusia nevyhnutne plniť klasické nočné stolíky so zásuvkami. V prípade, že máte dostatok úložného priestoru inde (v komodách, v šatníkovej skrini, atď.), môžete pokojne odľahčiť okolie postele s pomocou šikovných príručných stolíkov, na ktoré sa zmestí všetko nevyhnutné. Jednoduchý príručný stolík s elegantnými nožičkami či moderný príručný stolík v industriálnom štýle je výborné riešenie do spálne aj do hosťovskej izby.

3

Kávové stolíky na balkón i terasu

Malé konferenčné alebo príručné stolíky sú výbornou alternatívou ku skladaciemu plastovému balkónovému stolíku. Sú ako stvorené na kombinovanie s ratanovými kreslami všade tam, kde radi relaxujete – či už je to balkón, záhradná terasa alebo zimná záhrada. Konferenčné stolíky zo skla a kovu odolajú zvýšenej vlhkosti aj teplotným výkyvom. Okrúhly konferenčný stolík z MDF a kovu je vhodný ako kávový stolík na balkón alebo loggiu, kde bude chránený pred dažďom.

4

Odkladací stolík do predsiene či kúpeľne

Malý okrúhly odkladací stolík v predsieni môže slúžiť na rýchle odloženie kľúčov, peňaženiek, slnečných okuliarov a ďalších predmetov, ktoré denne využívate mimo domova. Vybavte váš odkladací stolík pekným tanierikom alebo miskou na tieto dôležité drobnosti a zistíte, že udržiavať poriadok v predsieni nie je až také náročné.

Odkladací stolík v kúpeľni oceníte najmä v prípade, že si radi doprajete kúpeľ vo vani. Na príručný stolík z kovu a skla, ktorému neprekáža zvýšená vlhkosť a teplo, si môžete odložiť mobil, knihu, aromatické sviečky alebo chutný nápoj či misku s ovocím. Vďaka praktickému odkladaciemu stolíku v blízkosti vane sa nemusíte obávať, že vám tieto predmety popadajú do vane, ktorej okraj býva väčšinou príliš úzky.

5

Stojan na izbové rastliny

Príručné a konferenčné stolíky môžu poslúžiť aj ako praktické stojany na kvety, ktoré môžu zdobiť vašu jedáleň, hosťovskú izbu, obývačku či domácu pracovňu. Menší príručný stolík sa zmestí i na balkón, kde si môžete založiť malú bylinkovú záhradku. Sada konferenčných stolíkov rôznej výšky je vhodná pre dvojicu rastlín v štýlových kvetináčoch, ktoré vhodne doplnia akúkoľvek miestnosť, ktorú treba trochu oživiť. Úzky príručný stolík je ako stvorený na chodbu alebo predsieň a vyniknú na ňom i rezané kvety naaranžované vo váze.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.