Jarné upratovanie: vyčistite váš príbytok a rozžiarte izby jarnými farbami


Jar je čas, keď sa príroda prebúdza a obnovuje – doprajte aj svojmu domovu jarnú regeneračnú kúru. Po veľkom jarnom upratovaní je vhodný čas na interiérové zmeny. Žiarivé jarné farby na nábytku a doplnkoch vnesú do vášho domu či bytu osviežujúci jarný vánok a každý deň vám budú zlepšovať náladu.


Svieže farby do vašej obývačky potešia celú rodinu

V obývačke trávime najviac času s rodinou a zmeny v tejto miestnosti určite ocenia všetci členovia vašej domácnosti, ako aj návštevy. Čo tak po rokoch vymeniť staršiu sedaciu súpravu a nahradiť ju farebnejším kúskom, napríklad oranžovou, zelenou, tyrkysovou či žltou sedačkou? Aj menšie dvojkreslo či pohovka výraznej farby dokážu osviežiť obývačku, ktorej chýba iskra. Ak radi čítate, môžete svoju obývačku obohatiť aj o čitateľské zákutie s farebným ušiakom a podnožkou. V prípade, že nechcete investovať do veľkým kusov nábytku, spestrenie dosiahnete aj výmenou koberca či závesov alebo pridaním atraktívnej farebnej taburetky.

2

Spestrenie domácej pracovne zvýši váš výkon

Práca v domácej kancelárii si vyžadu disciplínu a pokoj – preto bývajú pracovne zväčša zariadené v „triezvych“ a „rozumných“ odtieňoch sivej, bielej, béžovej, hnedej a čiernej farby. Ak je však vo vašom home office priveľa neutrálnych farieb, môžu na vás pôsobiť trochu mdlo a znižovať vašu motiváciu a výkonnosť. Pestré a šťavnaté farby nábytku a doplnkov vám pomôžu znovu sa naštartovať. Môže to byť napríklad písací stolík či kancelárske kreslo s náznakom sviežej zelenej alebo výrazný farebný regál či regál v neutrálnej farbe, ku ktorému pridáte hravé farebné dvierka.

3

Rozkvitnutá jar v detskej izbe

Žiarivé farby jarných kvetov sú ako stvorené do detských izieb, ktoré prekypujú životom. Urobte vašim deťom radosť a doprajte im sektorový nábytok v kombinácii jarných farieb a neutrálnej bielej. Detská posteľ s prvkami v pastelových farbách je vhodná pre menšie deti. Študenti ocenia nábytok v nevtieravých farbách, so zaujímavými farebnými akcentmi, napríklad sivý písací stôl s červeným pásikom a bielymi dvierkami. Rátajú sa i malé zmeny – napríklad výmena „nudnej“ bielej lampy na stole či nočnom stolíku za zaujímavé svietidlo s výrazným farebným tienidlom.

4

Slnečná, farebná kuchyňa

Ak túžite privítať jar vo vašej kuchyni, nemusíte hneď inštalovať novú, farebnejšiu kuchynskú linku. Svieže farby viete do kuchyne prepašovať aj výmenou jedálenského nábytku. Vymeňte farebne neutrálne stoličky pri jedálenskom stole za pohodlné farebné kreslá, stoličky s čalúnením z ekokože či žiarivé retro stoličky z farebného plastu. Ak máte v kuchyni barové sedenie, vymeňte nenápadné barové stoličky za farebné a lesklé kovové barové stoličky. Malou, občerstvujúcou zmenou v kuchyni môžu byť i nové kuchynské utierky, zladené s nábytkom, alebo farebné poličky, na ktorých si môžete vystaviť izbové rastliny a dekorácie.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.