Hurá na prázdniny: zábavné šantenie i pokojné miesto na chvíle oddychu v záhrade

Záhrada nie je len kúsok zeme, na ktorom si dopestujete zeleninu a ovocie – môže byť aj vynikajúcim priestorom na relax a zábavu (nielen) počas letných mesiacov. Obklopení zeleňou a blahodarným tieňom si najlepšie vychutnáte chvíle voľna a rodinnej pohody. Poradíme vám ako si môžete vašu záhradu vylepšiť tak, aby si tam prišli na svoje všetky vekové kategórie: dospelí, tínedžeri aj deti.


Veselé ihriská pre najmenších

Detské ihrisko na záhrade poteší a nadchne vaše ratolesti v predškolskom veku aj školákov, ktorí sa už nevedeli dočkať prázdnin plných šantenia vonku so súrodencami a kamarátmi. Detské záhradné ihrisko s horolezeckou stenou, hojdačkou a šmýkačkou či pestrofarebný detský domček na hranie budú pre vaše deti nekonečným zdrojom zábavy.

2

Trampolína pre veľké aj malé deti

Skákanie na trampolíne prebúdza radosť, rozprúdi krv a prináša veselé zážitky pre celú rodinu. Výborne sa počas neho odreagujete a zabudnete na každodenné starosti. Kvalitná záhradná trampolína vybavená ochrannou sieťou je bezpečná a stabilná a môžu ju používať deti aj dospelí. Skákanie na trampolíne je tiež ideálnym spôsobom ako spáliť prebytočné kalórie a schudnúť do plaviek.

3

Záhradný domček pre tvorivých

Ak patríte medzi vášnivých domácich kutilov a radi niečo majstrujete a tvoríte, doprajte si pohodlie vlastnej minidielničky, v ktorej sa budete môcť nerušene venovať svojej záľube. Malý záhradný domček nemusí slúžiť len ako úložný priestor na záhradné náradie alebo športové pomôcky – môžete si v ňom vytvoriť vaše tvorivé útočisko, s pracovným stolom a úložnými riešeniami pre pomôcky, ktoré využívate pri svojom obľúbenom hobby.

4

Záhradné hojdačky pre relax v pohybe

Záhradné hojdačky si rýchlo obľúbi celá rodina – upokojujúce hojdanie počas horúcich letných dní a večerov je skutočne návykové. Kompaktná hojdačka z umelého ratanu alebo robustná drevená hojdačka môže byť plnohodnotnou súčasťou vášho záhradného posedenia. Kovová hojdačka so strieškou vytvárajúcou tieň je skvelým riešením do záhrady aj na terasu pri dome. Zaujímavou alternatívou ku klasickej záhradnej hojdačke je originálne závesné kreslo, ktoré môžete využívať aj v interiéri, či pohodlná závesná sieť, ktorá je ako stvorená na ospalý oddych medzi stromami.

5

Leňošenie na pohodlných lehátkach

Záhradné lehátka sú najobľúbenejším záhradným nábytkom pre tínedžerov a dospelých, ktorí sa radi opaľujú a relaxujú s knižkou či poriadne vychladeným nápojom v ruke. Ergonomické, pohodlné a ľahko prenosné lehátka z umelého ratanu môžete podľa potreby ľahko presúvať po záhrade a terase. Neprekáža im UV žiarenie, zvýšená vlhkosť od vody z bazéna ani výkyvy počasia.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.