Fádnym kuchynským linkám odzvonilo: takto pretvoríte vašu kuchyňu na epicentrum domácej pohody

Kuchyňa nie je len miestom, kde sa varí jedlo a umývajú riady. V mnohých domácnostiach je práve táto „prevádzková“ miestnosť srdcom a epicentrom domova, kde sa rodina stretáva pri stole. Doprajte si zmenu a vylepšenie vašej kuchyne – vymeňte starú, fádnu kuchynskú linku za novú, modernú! Originálna kuchynská linka na vyskladanie s praktickým príslušenstvom zlepší kvalitu života celej rodine.


Kuchynskú linku si môžete vyskladať podľa svojich preferencií

Moderné kuchynské linky sa vyznačujú veľkou variabilitou – kuchynská linka, ktorú si vyskladáte podľa vašich potrieb, je výborný základ pre kuchyňu 21. storočia.

Kuchynské linky s fóliovanými dvierkami sú výborným riešením pre tých, čo milujú kombinácie rôznych farieb s drevenými dekormi a nechcú investovať do kuchynského nábytku z masívneho dreva.

Kuchynské linky s lakovanými dvierkami sa vyrábajú z lakovaných MDF dosiek a môžu byť matné aj lesklé. Ich výhodou sú živé, výrazné farby a jednoduchá údržba.

Kuchynské linky s akrylovými dvierkami sa vyznačujú extra vysokým leskom, pevnosťou a odolnosťou voči poškriabaniu.

2

Solídna výbava skriniek je v modernej kuchyni samozrejmosťou

Kvalitné vybavenie skriniek vám ušetrí množstvo času pri údržbe kuchyne, varení a stolovaní. Čo všetko môže patriť do výbavy skriniek do modernej kuchyne?

  • Praktický drôtený systém, ktorý vám umožní zabudovať do kuchynskej linky potravinovú skriňu, kde budete mať pri varení na dosah trvanlivé potraviny.
  • Otočný drôtený systém, ktorý vám zjednoduší prístup k predmetom v zadnej časti rohových kuchynských skriniek.
  • Členitý príborník, ktorý vám urobí dobrú službu pri varení – vďaka poriadku v zásuvke budete mať vždy prehľad o tom, kde nájdete to správne kuchynské náradie.
  • Tlmené dovieranie dvierok, ktoré spôsobí, že si vydýchnu aj vaše uši.
  • Zabudovaný odpadový kôš, ktorý vám pomôže efektívne separovať odpad.

3

Nové úchytky zvýraznia charakter vašej kuchynskej linky

Zaujímavé úchytky na kuchynské skrinky zvýraznia štýl vašej kuchyne a dodajú jej šmrnc. Jednoduché a minimalistické hliníkové úchyty striebornej farby sa výborne hodia do modernej kuchyne, rovnako ako dizajnové úchyty s atraktívnym reliéfom. Sklenené úchyty v tvare kryštálu dodajú vašej kuchyni punc luxusu.

4

Doplnkové osvetlenie pomáha udržiavať poriadok v kuchyni

V kuchyni zvyčajne nájdeme väčšie svietidlo pod stropom alebo nad jedálenským stolom, prípadne stropné bodové svetlá. Na vytvorenie atmosféry a zatraktívnenie pracovného priestoru v kuchyni však potrebujeme ďalšie svietidlá, ktoré vytvoria v priestore rôzne zóny. Osvetlenie pod skrinkami má doplnkovú funkciu a podobne ako svetlo z digestora, pomôže vám k príjemnejšiemu vareniu a ľahšej údržbe – vďaka doplnkovému osvetleniu neprehliadnete počas upratovania žiadne nečistoty.

5

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o kuchynských linkách na vyskladanie a ďalšom nábytku do kuchyne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.