Do tejto predsiene je radosť vstúpiť – v čom spočíva jej tajomstvo?


Predsieň je prvá miestnosť, do ktorej doma vstupujeme, a či chceme alebo nechceme, vytvára prvý dojem. Túžite po tom, aby vaša predsieň nebola iba skladiskom topánok a zvrškov, ale aby s každým vaším návratom volala „vitaj doma“? Doprajte si nábytok do predsiene, ktorý vám pomôže vytvoriť si vo vstupnej hale domácky, útulný a funkčný priestor.


Predsieň, kde všetko spolu ladí

Prívetivo pôsobiaca predsieň je taká, v ktorej vládne poriadok a harmónia. Nábytok do predsiene by mal spolu ladiť farebne aj štýlovo a mal by poskytovať práve toľko úložného priestoru, koľko vaša domácnosť potrebuje. Ak trochu váhate a neviete sa rozhodnúť ako by ste mali zladiť komodu, botník, vešiak, šatníkovú skriňu a ďalšie interiérové prvky, ideálnym riešením je pre vás sektorový nábytok do predsiene. Váš optimálny predsieňový komplet by mal ladiť aj s celkovým štýlom a farebnosťou vášho domu či bytu.

2

Šikovné zrkadlá, ktoré rafinovane zväčšia malý priestor

Medzi hlavné problémy, s ktorými mnohí z nás bojujú pri zariaďovaní predsiene, patrí nedostatok priestoru. Ak sa aj váš príbytok vyznačuje veľmi malou alebo úzkou predsieňou, nič nie je stratené. Malú predsieň dokážete efektívne opticky zväčšiť s pomocou nábytku v svetlých farbách a vhodne zvolených zrkadiel. Moderné zrkadlo bez rámu môže pokrývať aj väčšiu časť steny. Zrkadlo s LED osvetlením vytvorí v predsieni zaujímavý efekt a atmosféru. Ak si v interiéroch nadovšetko ceníte najmä praktickosť, využite možnosť spojiť zrkadlo s úložným priestorom – praktický vysoký botník vám poskytne jedno aj druhé. Zrkadlo, v ktorom vidíte celú postavu, určite využijete pri zlaďovaní outfitov pred cestou von za prácou alebo zábavou.

3

Praktický botník pre celú rodinu

Tento veľmi pragmatický kus nábytku nesmie vo vašej predsieni chýbať. Otvorený botník vám umožní rýchly prístup k obuvi a je tiež prehľadný a vzdušný. Uzavretý botník pôsobí viac nenápadne a úhľadne. Pri obúvaní a vyzúvaní si zaručene obľúbite botník s podsedákom, ktorý vám poslúži aj ako lavička.

4

Vešiaky nemusia byť len na stene

Klasické nástenné vešiakové panely sú evergreenom, ktorým nič nepokazíte. Ak chcete, aby vaša predsieň pôsobila usporiadanejším dojmom, vhodnou alternatívou je klasická vešiaková skriňa. Veľkej obľube sa tešia aj vzdušné a jednoduché voľne stojace vešiaky. Ak si radi vopred chystáte veci na ďalší deň, oceníte pomoc v podobe vešiaka typu nemý sluha, na ktorý sa hravo zmestí oblečenie aj doplnky.

Tip: Počas sychravých mesiacov roka je výborným pomocníkom v predsieni stojan na dáždniky, prispôsobený na ich jednoduché sušenie.

5

Komody, ktoré do predsiene vnesú pohodu

Okrem toho, že je predsieň domovom mnohých vecí, ktoré nevyhnutne potrebujete, je i vstupnou bránou do vášho domova. Preto by ste pri výbere nábytku nemali zabúdať na dostatok miesta na drobnosti a dekorácie, ktoré sú pre vás dôležité. Vhodne zvolená komoda v predsieni je ako stvorená na vystavenie vašich suvenírov, kvetov, rodinných fotografií či obrázkov vašich detí. Komoda s množstvo zásuviek vám okrem toho príjemne navýši úložný priestor, ktorého v predsieni nikdy nie je dosť.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do predsiene, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.