Darčeky, ktoré vyčarujú deťom na MDD radosť v srdci a úsmev na tvári

Medzinárodný deň detí je výborný dôvod na oslavu s vašimi ratolesťami. Prekvapte ich darčekom, ktorý im bude robiť radosť počas celého roka. Zaujímavý detský nábytok, ktorý podporuje hravosť a kreativitu, je skvelým darom pre vaše deti – najmä pokiaľ ide o mladšie deti v predškolskom veku. Nový nábytok a doplnky do detskej či študentskej izby však určite zlepšia náladu aj vašim tínedžerom.


Domček na hranie pre najmenších

Najmenšie deti sa zaručene potešia darčeku v podobe rozprávkového domčeka na hranie z pevného farebného plastu, ktorý je vhodný aj do interiéru. Záhradný domček s malou záhradkou a plotom je skvelým darčekom pre predškolákov a ľahko ho zložíte aj sami, podobne ako štýlový záhradný domček z dreva s vodotesnou strechou, ktorý je vhodný i pre staršie deti.

2

Trampolína (nielen) pre deti

Aktívne deti, ktoré majú v sebe prebytok energie, určite príjemne prekvapíte záhradnou trampolínou, na ktorej sa môžu bezpečne vyblázniť. Je vybavená bezpečnostnou sieťou a je vhodná i pre dospelých, ktorí radi spaľujú kalórie zábavným spôsobom – s kvalitnou trampolínou bude v lete o zábavu na záhrade postarané.

3

Malé detské ihrisko na záhrade

Ak disponujete záhradou, na ktorej je voľná rovná plocha, nič vám nebráni v tom, aby ste vašim deťom urobili radosť a prekvapili ich – záhradné detské ihrisko určite nesklame a stane sa zdrojom nekonečnej zábavy. Potešte vaše ratolesti multifunkčným záhradným domčekom alebo záhradným ihriskom, ktoré je vybavené šmýkačkou, hojdačkami aj horolezeckou stenou. Menšie deti ocenia pestrofarebné pieskovisko so strieškou či malú plastovú šmykľavku. Na záhrade aj na terase využijú i kreatívny detský stolík so stoličkami, pri ktorom môžu rozvíjať svoju tvorivosť a zároveň byť na čerstvom vzduchu.

4

Domáca hojdačka do detskej izby

Ak vaše deti obľubujú hojdačky, no nemáte záhradu ani balkón či terasu, kde by ste mohli hojdačku umiestniť, nezúfajte. Zaujímavým moderným riešením je pevná a odolná hojdačka v tvare bocianieho hniezda, ktorú môžete nainštalovať v miestnosti či na záhrade pod holým nebom. Alternatívnym riešením je pôvabné závesné kreslo s mäkkými a pohodlnými vankúšmi, ktoré je vhodné ako do interiéru tak aj na kryté terasy, zimné záhrady či balkóny. Vďaka vysokej nosnosti sú interiérové hojdačky vhodné aj pre tínedžerov a dospelých.

5

Koberec na zútulnenie detského kráľovstva

Aj vhodne zvolené doplnky do detskej izby môžu byť skvelým darčekom pre vaše ratolesti. Kvalitný koberec pomôže tepelnej izolácii a zároveň zútulní detskú izbu a farebne spestrí interiér. Detský koberec v jemných pastelových farbách je ako stvorený do dievčenskej izbičky. Originálny okrúhly koberec či umelá kožušina zútulnia priestor pri detskej posteli. Pestrofarebný koberec s motívom mesta poteší všetky deti, ktoré sa rady hrajú na zemi s autíčkami a bábikami. Koberec s geometrickým vzorom, ktorý hýri farbami, je ako stvorený do izby pre tínedžerov.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku pre deti, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.