Čarovné vianočné posedenie za bohato prestretým stolom: s týmto nábytkom si ho vychutná celá rodina

Vianočné sviatky spájajú rodinu, ktorá sa schádza v jedálni, kuchyni či obývačke pri slávnostne vyzdobenom stole plnom dobrôt. Pohodu sviatočných dní a chutné jedlo si najlepšie vychutnáte na pohodlnom a praktickom nábytku, ktorý poskytuje maximálny komfort vám aj vašim návštevám. Pozrime sa bližšie na nábytok, ktorý vám počas všedných aj sviatočných dní zaistí príjemné stolovanie.


Jedálenský stôl pre úzky rodinný kruh aj veľkú partiu

Jednoduchým riešením do každej kuchyne, jedálne či obývačky spojenej s kuchynskou časťou je sektorový nábytok do jedálne, ktorý obsahuje jedálenský stôl a stoličky, ktoré s ním ladia čo do veľkosti aj štýlu. Mnohé rodiny uprednostňujú stolovanie za veľkým stolom, a to najmä v prípadoch, keď je jedáleň spojená s obývacím priestorom. Ideálnym praktickým riešením do menších jedálenských priestorov je rozkladací stôl, za ktorý sa zmestí aj návšteva počas rodinných osláv.

Tip: Elegantnou alternatívou do menšej kuchyne alebo jedálne je minimalistický okrúhly jedálenský stôl, z ktorého môžete rozložením vytvoriť väčší oválny stôl.

2

Pohodlné jedálenské stoličky a kreslá

Počas sviatočného posedenia v rodinnom kruhu ale aj pri každodennom stolovaní určite oceníte jedálenské stoličky, ktoré sú pohodlné aj pri dlhšom sedení. Medzi najlepšie ergonomické jedálenské stoličky, ktoré sú ako stvorené na každodenné sedenie aj na slávnostné príležitosti, patria čalúnené stoličky, ktoré sú mäkké a príjemné na dotyk. Čalúnené jedálenské stoličky s opierkami na lakte, ktoré naviac disponujú atraktívnym otočným mechanizmom, poskytnú maximálny komfort celej rodine.

3

Takto s ľahkosťou usadíte aj väčší počet návštevníkov

Usadiť pri stole väčší počet ľudí vôbec nemusí byť náročné – stačí, keď na to budete myslieť pri výbere vášho jedálenského nábytku. Váš jedálenský stôl môžete napríklad vybaviť praktickou lavičkou. Výborným riešením pre chvíle spoločného stolovania sú skladacie stoličky, ktoré môžete v zloženom stave odložiť do pivnice či zavesiť na stenu, alebo jednoduché taburety, ktoré môžu naviac poslúžiť i ako odkladacie škatule, ak sú vybavené úložným priestorom.

4

Servírovací vozík je žiadaný kuchynský pomocník

Servírovacie vozíky určite využijete nielen počas vianočného stolovania. Okrem toho, že zjednodušujú presun pokrmov a nápojov z kuchyne do jedálne alebo obývačky, slúžia aj ako praktické príručné stolíky na odkladanie všetkého, čo potrebujete mať poruke.

5

Konferenčné stolíky na posedenie pri káve

Súčasťou sviatočného stolovania býva i posedenie pri káve a koláčikoch, ktoré nemusí prebiehať iba pri jedálenskom stole. Ak si radšej vychutnávate vaše dezerty a nápoje na sedacej súprave v obývačke, nezaobídete sa bez konferenčného stolíka či väčšieho príručného stolíka. Dizajnový konferenčný stolík, ktorý ladí s vašou sedačkou a ďalším nábytkom v obývačke, určite ocení aj vaša návšteva. Na praktický viacdielny konferenčný stolík sa určite zmestí všetko, čo potrebujete na servírovanie sladkej bodky pre vaše chuťové poháriky po dobrom obede alebo večeri.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do kuchyne a jedálne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.