6 nadčasových kúskov nábytku, ktoré by nemali chýbať v žiadnej domácnosti

Nadčasový nábytok by rozhodne nemal chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Je to ten typ nábytku, ktorý s vami prežije nejedno sťahovanie a neradi sa ho vzdávate. Prečo? Pretože je variabilný, prispôsobí sa rôznym štýlom a typom interiérov a v neposlednom rade je i veľmi praktický. Pozrime sa spolu na šesť vzácnych kúskov, ktoré zaručene obohatia vašu obývačku, spálňu, kuchyňu, pracovňu či predsieň.


1. Komoda s nožičkami

Komody patria medzi typy nábytku, ktoré nájdete skutočne všade – využijete ich v každej izbe, v ktorej potrebujete niečo uskladniť. Komoda s nožičkami je nadčasovým a veľmi praktickým kusom nábytku. Vďaka nožičkám nepôsobí robustne a dodá vášmu priestoru ľahkosť. Pod štýlovou komodou na nožičkách sa ľahšie utiera podlaha aj vysáva. Komoda s netradičným osvetlením nožičiek dodá vášmu interiéru moderný nádych.

2

2. Taburetka s úložným priestorom

Taburetky sú nenápadným doplnkovým sedením, ktoré oceníte najmä v menších miestnostiach. O to viac, ak disponujú úložným priestorom. Dizajnový taburet s čalúnením či dokonca taburet s umelou kožušinou je výborným doplnkom do obývačky, spálne či detskej izby. Moderná plastová taburetka s úložným priestorom je ako stvorená do izby pre tínedžerov alebo študentov. Dlhý skladací taburet môže poslúžiť nielen ako lavička na sedenie, aj ako úložná truhlica.

3

3. Hojdacie kreslo

Hojdacie kreslá obľubujú všetky generácie. Dizajnové hojdacie kreslo z plastu a dreva, pohodlné čalúnené kreslo či mäkké hojdacie kreslo s podnožkou je ako stvorené na chvíle relaxu s knižkou v ruke alebo pred televíznou obrazovkou. Klasické hojdacie kreslo z dreva využijete aj na balkóne či terase a môžete ho vylepšiť mäkkými vankúšmi či hebkou dekou.

4

4. Multifunkčný stolík

Príručných stolíkov nikdy nie je dosť – sú užitočnými pomocníkmi v každej izbe. Praktický stolík s kolieskami je ako stvorený na servírovanie jedla v obývačke pri gauči, kde môže plniť funkciu konferenčného stolíka, podobne ako minimalistická sada príručných stolíkov, ktoré nezaberú veľa miesta. Príručný stolík s nápaditým dizajnom je tiež zaujímavou dekoráciou, ktorá môže spestriť akúkoľvek miestnosť.

5

5. Variabilný regál

Multifunkčný regál neutrálnej farby využijete ako knižnicu, TV stolík aj vitrínu na vystavovanie vašich pokladov z dovolenky, rodinných fotografií či umeleckých predmetov. Zaujímavý regál v tvare pyramídy sa vo vašom interiéri môže uplatniť aj ako praktický predeľovač priestoru, ktorým rozdelíte veľkú izbu na viaceré zóny. Na zjemnenie ostrých hrán jednotlivých „schodíkov“ môžete použiť popínavé izbové rastliny v kvetináčoch.

6

6. Vešiak typu nemý sluha

Vešiak na šaty, ktorý sa zvykne označovať ako „nemý sluha“, vám dokáže zjednodušiť ranné vstávanie. Stačí, keď si večer na vešiak nachystáte oblečenie a doplnky na ďalší deň – a ráno sa už nemusíte trápiť rozhodovacou paralýzou a žehlením. Vešiak typu nemý sluha s integrovanou stoličkou vám zjednoduší obúvanie a je preto ideálnym kusom nábytku do predsiene.

7

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.