Moderná kúpeľňa na mieru: týchto 6 vecí v nej nesmie chýbať

Každá kúpeľňa je jedinečné kráľovstvo relaxu – zariaďte si tú vašu tak, aby ste sa v nej vždy cítili príjemne. Moderná kúpeľňa na mieru sa dá vytvoriť aj s pomocou bežne dostupného nábytku, bez zákazkovej výroby. Kúpeľňovú zostavu nábytku rôznych veľkostí a tvarov si môžete nakombinovať tak, aby dokonale vyplnila váš priestor. Poradíme vám ako si môžete hravo zariadiť kúpeľňu tak, aby v nej nič nechýbalo.


1. Kúpeľňové skrinky ideálnej veľkosti

Kvalitný kúpeľňový nábytok musí mať optimálnu veľkosť, aby sa do skriniek zmestilo všetko potrebné, no zároveň by nemal príliš zahltiť vašu kúpeľňu. Kúpeľňový komplet so skrinkami, ktoré obsahujú diely s dvierkami aj otvorené poličky, pôsobí vzdušne a harmonicky. Do malej kúpeľne sú mimoriadne vhodné závesné skrinky bielej farby, ktoré vizuálne odľahčia váš priestor.

2

2. Dizajnové umývadlo netradičného tvaru

Umývadlo do kúpeľne nemusí mať iba klasickú bielu a porcelánovú podobu. Preskúmajte možnosti, ktorými môžete spestriť vašu kúpeľňu, napríklad:

- atraktívne čierno-biele umývadlo na dosku
- minimalistické rohové umývadlo do malej kúpeľne
- netradičné keramické umývadlo sivej farby, ktoré dokonale ladí s drevom
- praktické dvojité umývadlo do veľkej kúpeľne.

3

3. Zrkadlo (nielen) ako ozdoba

Zrkadlo v kúpeľni je nevyhnutnosťou – nezaobídete sa bez neho pri úprave zovňajšku a pomáha opticky zväčšiť malý priestor. Zrkadlá do kúpeľne však nemusia mať len bežný podlhovastý tvar. Vylepšite si vašu miestnosť originálnym okrúhlym zrkadlom s LED osvetlením, ktoré vám navyše vytvorí doplnkový zdroj svetla, alebo umelecky pôsobiacim zrkadlom v kovovom ráme, ktoré dodá vašej kúpeľni bohémsky look.

4

4. Osviežujúce predložky a koberčeky

Kúpeľňové predložky a koberčeky plnia nielen praktickú funkciu, ale sú aj významným estetickým prvkom. Vybavte vašu modernú kúpeľňu mäkkými koberčekmi výraznej farby, ktoré budú ladiť s uterákmi, a vaša kúpeľňa bude pôsobiť luxusne a zároveň útulne. Kúpeľňový koberček bielej farby je ideálny do pestrej aj neutrálne ladenej kúpeľne. Koberčeky a predložky z moderných materiálov majú jednoduchú údržbu – môžete ich prať v práčke na 30°C a sušiť v sušičke pri nízkej teplote.

5

5. Uteráky, ktoré spolu ladia

Rôznofarebné uteráky s rozdielnymi vzormi často vytvárajú v kúpeľni nelichotivý farebný chaos. Doprajte si zmenu – zladené uteráky a osušky, ktoré zapadajú do vašej farebnej palety. Zmenu pocítite okamžite. Sada uterákov rovnake farby alebo praktické dvojfarebné osušky budú vo vašej kúpeľni pôsobiť úhľadne a elegantne.

6

6. Kvety na dotvorenie útulnej atmosféry

Kvety zútulnia každý interiér a kúpeľňa nie je výnimkou. Ak máte v kúpeľni okno – zdroj prirodzeného osvetlenia – doprajte si radosť z teplomilných a vlhkomilných izbových rastlín v kvetináčoch z umelého ratanu alebo plastu. Pravé alebo umelé rastliny môžete umiestniť aj do pôsobivých kvetináčov s kovovým leskom, ktoré vyniknú najmä v kúpeľni, ktorá je zariadená v tmavých farbách.

7

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do kúpeľne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.