Takto si s ľahkosťou vytvoríte dobre organizovaný priestor v detskej izbe

Detská izba je čarovný priestor plný hračiek, v ktorom však často panuje chaos. Nábytok do detskej izby by ste preto mali vyberať so zámerom, aby pomohol vašim deťom udržať si v izbe poriadok. Klasický sektorový nábytok do detskej izby obsahuje variabilné úložné možnosti na odevy aj na hračky a učebné pomôcky. Poradíme vám, ktoré typy nábytku vytvoria v izbe vašich ratolestí najlepšie úložné systémy, vďaka ktorým bude organizovanie priestoru a upratovanie jednoduché a rýchle.


Priestranná rohová skriňa

Rohová skriňa je typ nábytku, ktorý je ideálny do detskej izby pre školákov alebo študentov. Rohová kombinovaná skriňa s walk-in šatníkom s tyčou na zavesenie oblečenia na vešiakoch a so zásuvkami a policami zvonku aj zvnútra je ideálnym riešením do malej detskej alebo študentskej izby. Vhodnou alternatívou je aj menšia rohová šatníková skriňa, ktorá je súčasťou sektorovej zostavy nábytku.

2

Posteľ s úložným priestorom

Výborným doplnením skrine sú detské postele vybavené úložným priestorom pod lôžkovou časťou. Zásuvky, ktoré sú súčasťou detskej postele, môžu poslúžiť na uskladnenie lôžkovín, sezónneho oblečenia alebo športových potrieb. Zaujímavým riešením do detskej izby je i poschodová posteľ, pod ktorú sa zmestí nielen šatníková skriňa, ale aj malý písací stolík.

3

Praktický písací stôl s bonusom

Ako môžete pomôcť vašim deťom, aby si udržali poriadok a systém na písacom stole? Zabezpečte im nadstavbu na písací stolík, vďaka ktorej si jednoducho usporiadajú knihy, zošity a písacie potreby. Výhodou je, ak má samotný písací stolík dostatok úložného priestoru vo forme poličiek a zásuviek. Do menšej detskej izby, o ktorú sa delí viacero súrodencov, je výborným riešením aj rohový písací stôl, ktorý pod doskou ukrýva otvorené police a vysúvaciu poličku na klávesnicu. Skvelou alternatívou do študentskej izby je písací stolík s regálom, na ktorý sa zmestí veľa kníh.

4

Variabilné regále a knižnice

Upratovanie v detskej izbe je jednoduché, ak má každá vec svoj „domov“ – svoje pridelené miesto. Atraktívne regále a knižnice do detskej izby navnadia vaše deti k tomu, aby si v nej udržiavali poriadok. Hravý regál v tvare domu môže poslúžiť na hry s bábikami aj na odkladanie hračiek a kníh. Staršie deti ocenia jednoduchý moderný regál, ktorý kombinuje police a zásuvky.

5

Šikovné nástenné police

Správne umiestnené nástenné police dokážu okamžite vylepšiť úložné možnosti v ktorejkoľvek izbe – detskú nevynímajúc. Nástenná polica z imitácie dreva je ako stvorená na vystavenie pokladov a trofejí vašich detí. Sada nástenných políc so zaoblenými rohmi je ideálna na drobné hračky, suveníry, fotografie alebo malé izbové rastliny v kvetináčoch.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do detskej izby, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.