Vkusný a praktický pracovný priestor, ktorý zaručene zvýši vašu produktivitu

Pracovný priestor, ktorý si zariadite presne podľa vašich požiadaviek, môže mnohonásobne zvýšiť vaše pracovné nasadenie a zlepšiť výsledky. Zariaďte si vašu kanceláriu alebo domácu pracovňu nábytkom a doplnkami, ktoré vám zaistia optimálnu ergonómiu a pohodlie pri práci. Poradíme vám, do čoho sa oplatí investovať, aby ste sa vo vašej kancelárii cítili príjemne a aby vám práca išla od ruky.


Praktický písací stôl

Kancelárske a písacie stoly v rôznych vyhotoveniach môžu výrazne ovplyvniť vašu výkonnosť. Ak pracujete s počítačom a veľkým monitorom, najvhodnejším riešením pre vás bude klasický PC stôl s priestorom pre desktopový počítač a monitor, prípadne i tlačiareň. V prípade, že potrebujete na stôl umiestniť iba monitor alebo laptop, je výborným riešením rohový PC stolík či praktický písací stolík s regálom, ktorý poskytuje ako bonus množstvo úložného priestoru. Skvelým riešením do menších priestorov alebo na príležitostné využívanie je rozkladací PC stolík so zásuvkami, ktorý sa dá využívať ako klasický alebo rohový stôl.

2

Pohodlná nastaviteľná stolička

Pohodlie pri sedení vám zaistia ergonomické kancelárske stoličky a kreslá, ktoré majú množstvo nastaviteľných prvkov. Mäkké a luxusné kancelárske kreslo s čalúnením z pevnej ekokože oceníte najmä v prípade, že trávite veľmi veľa času prácou s počítačom. Moderná kancelárska stolička s nastaviteľnými opierkami a mechanizmom SYNCHRON, ktorý umožňuje zastaviť chrbát v „stojacej“ alebo „ležiacej“ polohe, je ideálna do kancelárie aj na home office. Praktickým riešením na dlhé sedenie je i originálna hráčska stolička s prepracovanou ergonómiou.

3

Štýlový regál na dokumenty

Každá pracovňa potrebuje úložný priestor na dôležité dokumenty, knihy a kancelárske zásoby, ako aj na izbové rastliny, ktoré vám pomôžu vytvoriť v pracovni príjemnejšiu atmosféru. Vyberte si regále a knižnice, ktoré vám poskytnú dostatok úložného priestoru pre všetko, čo potrebujete mať poruke. Úzky regál v tvare rebríka vybavený zásuvkou neukrojí veľa ani z priestoru malej kancelárie. Viacúčelový regál s nastaviteľnými otvorenými policami je vhodný na skladovanie dokumentov pri stene a poslúži aj ako rohový regál. Praktický regál v tvare pyramídy môžete umiestniť do priestoru a využiť na optické rozdelenie priestoru na jednotlivé zóny.

4

Relaxačný kút pre každodennú psychohygienu

Striedanie sústredenej práce a osviežujúceho odpočinku vám zlepší produktivitu a zvýši kreativitu – vyhraďte si preto v pracovni aj miesto pre zaslúžený relax. Vo vašom relaxačnom kúte môže byť umiestnený moderný sedací vak alebo atraktívne čalúnené relaxačné kreslo, na ktorom si môžete pokojne aj zdriemnuť. Doprajte si kreslo s pridanou hodnotou, ktoré vám pomôže uvoľniť sa počas pracovnej pauzy – luxusné masážne kreslo s funkciou vyhrievania alebo dynamické hojdacie kreslo vám pomôže rozptýliť sa a nabrať nové sily kedykoľvek uprostred pracovného dňa.

5

Kancelársky nábytok, ktorý spolu ladí

Zariaďovanie kancelárie nábytkom, ktorý spolu pôsobí harmonicky, môže byť veľmi jednoduché – stačí, keď si vyberiete tie správne kúsky zo zostavy sektorového kancelárskeho nábytku. V prípade, že neskôr budete chcieť dokúpiť ďalší nábytok do vašej pracovne, nebudete musieť dlho hľadať podobný odtieň skrinky či regálu: vyberiete si nábytok z rovnakej zostavy, ktorý vám bude pasovať farebne, rozmerovo aj štýlom.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do pracovne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.