7 originálnych jesenných kombinácií pre teplom sálajúci domov

Jesenné dni plné farieb sú veľkou inšpiráciou pri zariaďovaní domova – práve odtiene jesennej prírody sú mimoriadne obľúbené u interiérových dizajnérov. Vášmu domovu dokážu vdýchnuť teplo a zútulnia každú miestnosť. Pozrime sa bližšie na to, ako si môžete skrášliť váš domov kombináciami nábytku a doplnkov v atraktívnych jesenných farbách.


1. Žlté variácie rozžiaria neutrálny interiér

Žltá farba vnesie slnečný svit a energiu do akejkoľvek izby. Jej výhodou je, že ju veľmi ľahko skombinujete s neutrálnymi zemitými farbami, ako aj s kontrastnou čiernou alebo bielou. Teplá žltá je ako stvorená do obývačky, ktorej stredobodom môže byť výrazná žltá pohovka, skombinovaná so žltým kreslom na čítanie. Kuchyňu zariadenú v neutrálnych farbách oživia žlté jedálenské stoličky s drevenými nohami.

2

2. Medené detaily vdýchnu teplo modernému bytu

Ak chcete osviežiť váš interiér nápaditým nábytkom alebo doplnkami v neopozeranej farbe, siahnite po atraktívnej medenej, ktorá je ako stvorená do moderného interiéru. Praktický stolík, ktorý kombinuje meď a drevo, konferenčný stolík s medenými nohami, medená váza, misa s ovocím či medeno-hnedá deka alebo dekoračné vankúše dodajú vašej obývačke sofistikovaný a zároveň útulný look.

3

3. Oranžová dodá iskru zemitým farbám

Oranžová je výrazná jesenná farba, ktorá zaručene oživí izbu zariadenú v neutrálnych zemitých odtieňoch hnedej alebo sivej. Oranžová pohovka, rozkladacie oranžové kreslo či šikovný detail v podobe bielo-oranžových políc si nájdu svoje miesto v priestore, v ktorom chcete rozprúdiť energiu.

4

4. Červené detaily vyniknú na bielom pozadí

Červená je farba pestrého jesenného lístia, zrelých jabĺk a chutného vína. V interiéri sa s červenou zvykne narábať striedmo – červený nábytok by sme mali nechať vyniknúť na neutrálnom pozadí. Červené jedálenské stoličky alebo vysoké barové stoličky budú krásne žiariť v kuchyni zariadenej v svetlých farbách. Vašu bielu obývačku, terasu alebo zimnú záhradu môže spestriť biele závesné hojdacie kreslo s červeným vankúšom či relaxačné kreslo z červenej ekokože.

5

5. Béžová perfektne ladí so všetkými odtieňmi hnedej

Ak máte radi interiéry zladené tón v tóne, vylepšite si vašu obývačku s béžovou sedačkou alebo sedacou súpravou – pridajte do nej ďalší nábytok a doplnky v podobnej farebnej palete. K sedačke sa dokonale hodí výrazný béžovo-hnedý koberec či praktická umelá kožušina, ktorá zútulní aj spálňu či detskú izbu s prírodne hnedým dreveným nábytkom.

6

6. Ratanový nábytok s mäkkými vankúšmi vás nenechá chladnými

Nábytok z ratanu je ako stvorený na jesenné posedenie na balkóne či na terase, ale aj na relax v zimnej záhrade počas chladnejších a upršaných dní. Závesné ratanové kreslo či ratanová sedačka s mäkkými vankúšmi vám môžu robiť radosť po celý rok. Pre extra pocit pohodlia sa zabaľte do hebkej kožušinovej deky.

7

7. Smaragdová oživí tmavú miestnosť

Hlboká tmavozelená a smaragdová patria medzi farby, ktoré sú ako stvorené do tmavších interiérov určených predovšetkým na relax. Smaragdová pohovka so zamatovým čalúnením dodá šmrnc obývačke s čiernymi, hnedými či antracitovými stenami alebo tmavohnedým dreveným nábytkom. Smaragdové kreslo typu ušiak s taburetom vám pomôže vytvoriť si útulný čitateľský kútik v rohu tmavej spálne alebo hosťovskej izby.

8

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.