6 rýchlych tipov ako zmodernizovať a zútulniť kúpeľňu

Útulná kúpeľňa, v ktorej vládne poriadok, nemusí byť nedosiahnuteľnou víziou. Aj malé zmeny, ktoré nezaťažia vašu peňaženku, dokážu vytvoriť z vašej kúpeľne lepšie miesto. Poradíme vám ako môžete rýchlo a bez veľkej námahy zmodernizovať vašu kúpeľňu a spríjemniť si vaše každodenné očistné rituály.


1. Vymeňte staré zrkadlo za nové

Moderné zrkadlá do kúpeľne dokážu okamžite zmeniť tvár vašej miestnosti. Elegantné okrúhle zrkadlo so zlatým rámom či ležérne zrkadlo s jemne asymetrickým rámom ozvláštni priestor, v ktorom dominuje hranatý nábytok. Zrkadlo s LED osvetlením vám ako bonus poslúži ako vynikajúci doplnkový zdroj svetla pri úprave zovňajšku.

2

2. Klasické umývadlo nahraďte moderným

Umývadlo používate každý deň a kúpeľňa by bez neho neplnila svoj účel – čo tak si dopriať jeho novšiu, štýlovejšiu verziu? Nadčasové keramické umývadlo bielej farby, s moderným dizajnom s elegantnou batériou, či originálne čierno-biele umývadlo dodá vašej kúpeľni šťavu. Ak sa o vašu kúpeľňu delí väčšie množstvo osôb, určite oceníte praktické dvojumývadlo, vďaka ktorému ušetrí čas celá rodina.

3

3. Doprajte si nové kúpeľňové predložky

Kúpeľňové predložky patria medzi doplnky, ktoré sa v mnohých domácnostiach nemenia celé roky. Pritom patria medzi finančne veľmi nenáročné investície. Vymeňte staré vzorované a farebne neladiace koberčeky do kúpeľne za nové, jednofarebné, ktoré budú farebne ladiť s vašimi kúpeľňovými obkladmi alebo nábytkom. Pre ešte lepší efekt môžete vymeniť i staré uteráky a osušky za nové – rovnako jednofarebné a zladené so zvyšným kúpeľňovým textilom. Kúpeľňa zariadená v harmonickej farebnej palete pôsobí moderne a sviežo.

4

4. Pridajte do kúpeľne praktický kôš na prádlo

Už sa vám stalo, že kôš na prádlo, ktorý používate, vám jednoducho nestačil? Rozšírte svoje možnosti a pridajte do kúpeľne ďalší kôš, ktorý vám umožní triediť bielizeň podľa farieb. Do malej kúpeľne je skvelým riešením ľahko prenosný skladací kôš na prádlo.

Tip: Pri rekonštrukcii kúpeľne zvážte praktické systémové riešenie: závesnú skrinku so zabudovaným košom na prádlo, vďaka ktorému ušetríte miesto a nebudete mať špinavú bielizeň na očiach.

5

5. Rozšírte si úložný priestor s pomocou komody

V modernej kúpeľni nesmie chýbať úložný priestor na kozmetiku, uteráky, atď. Ak ho chcete rozšíriť rýchlo a efektívne, nemusíte hneď meniť celú kúpeľňovú zostavu so skrinkami. V prípade, že máte v kúpeľni voľné miesto, pridajte do nej úzku komodu s prútenými košíkmi, ktorej neprekáža zvýšená vlhkosť.

6

6. Zjednodušte si udržiavanie poriadku v kúpeľni s novým vešiakom

Vešiaky vyrobené z odolných materiálov nesmú v kúpeľni chýbať – poslúžia na odkladanie odevov aj na zavesenie uterákov. Moderný kovový vešiak nezaberie veľa miesta a rozšíri vaše úložné možnosti v kúpeľni, rovnako ako praktický a ľahko prenosný vešiak typu nemý sluha.

7

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do kúpeľne a o doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.