5 tipov, ako ušetriť pri zariaďovaní interiéru

Chcete si do nového roka dopriať radosť z bývania v novom šate? Vianočná vlna hojnosti pokračuje a trpezlivosť zľavy prináša! Aj po Vianociach k vám môže zavítať kuriér s prekvapením v podobe nábytku a doplnkov, ktoré rozžiaria oči vašich blízkychObdarujte seba a svoju rodinu vylepšením vašej obývačky – vďaka novému nábytku bude ešte krajšia a útulnejšia. Doprajte osvieženie vašej kúpeľni, ktorá vás deň čo deň osviežuje. Vytvorte vašim deťom v ich izbičke malé kráľovstvo, v ktorom sa nebudú nudiť počas dlhých zimných večerov. Vstúpte v novom roku do vašej vynovenej predsiene a kuchyne, ktorá je pripravená na vaše nové kuchárske experimenty. 

1. Oživte detskú izbu s moderným a praktickým nábytkom

Bielym nábytkom do detskej izby nič nepokazíte. Detská izba SAVANNAH je vyhotovená v neutrálnom bielom prevedení v kombinácii s dubom san remo, celú zostavu oživujú farebné úchytky. Viete si jednoducho vyskladať dievčenskú aj chlapčenskú izbu a vytvoriť tak pre svoje dieťa priestor pre hru aj učenie. V detskej izbe by nemali chýbať šatníkové skrine, regály s množstvom úložného priestoru či pohodlná posteľ. Veľmi obľúbené výškovo nastaviteľné písacie stolíky s pohodlnou stoličkou poskytnú dieťaťu priestor pre rozvoj, toaletné stolíky potešia všetky malé slečny. 

detska_izba_savannah

2. Načerpajte sily v novej spálni

Biela farba si nájde svoje miesto aj v spálni. Tmavé či menšie priestory presvetlí a dodá im energiu. Spálňa LINATE z našej ponuky poskytuje dostatok úložného priestoru a svojim prevedením priestor zútulní. Jednotlivé prvky sú oživené lištami v dekore dub trufla, nábytok tak nepôsobí nudne. Veľmi praktické skrine so zrkadlom nielen, že poslúžia na odkladanie oblečenia, ale opticky zväčšia miestnosť. Posteľ s nočnými stolíkmi, či polica na odkladanie fotografií či dekorácií doladia priestor do dokonalosti. Nechajte sa inšpirovať.

spalna_linate

3. Pozvite návštevu do moderne zariadenej obývačky

Moderná obývačka LUCI ponúka množstvo prvkov, vďaka čomu si zariadite obývačku podľa svojich predstáv a priestorových možností. Moderné tvary v obľúbených farebných prevedeniach podčiarkuje LED osvetlenie, zostava tak pôsobí luxusne. Dizajnové komody a tv stolíky ponúkame vo viacerých prevedeniach. Vysoká vitrína poslúži a odkladanie vecí i vystavenie dekorácií. Štýlová sedačka či rozkladacia pohovka s úložným priestorom v obývačke nesmie chýbať.

obyvacka_luci_biela

4. Zariaďte si kúpeľňu moderne a účelovo

Do novej kúpeľne ľahko zapadne luxusný kúpeľňový nábytok z našej ponuky. Príjemná a nadčasová kombinácia kúpeľne SANTA FE TAUPE vás očarí už na prvý pohľad. Kúpeľňová skrinka pod umývadlo vo viacerých rozmeroch, ako aj závesná skrinka či zrkadlová skrinka s osvetlením nesmú chýbať v žiadnej kúpeľni. Praktické umývadlo na dosku kúpeľňový komplet ozvláštni a pôsobí moderne. Neváhajte a vyberte si kúpeľňu svojich snov.

kupelna_santa_fe_taupe

5. Privítajte návštevu v novej predsieni

S predsieňami z našej ponuky premeníte vstupnú chodbu na moderný a útulný priestor. Predsieňová zostava CORTINA obsahuje botníky na topánky, vešiak na kabáty aj vždy potrebné zrkadlo na stenuPredsieň urobí vždy prvý dojem pri príchode do Vašej domácnosti a zároveň navodí pocit domova hneď v prvých chvíľach. Zariaďte si ju preto tak, aby ste sa domov radi vracali.

predsien_cortina

Nechajte sa zlákať našou povianočnou akciou a zariaďte si v novom roku interiér moderne a zároveň ušetrite peniaze. Bohatá ponuka kúpeľní i nábytku do obývačiek, detských izieb i predsiení zaručuje, že u nás si vyberie každý.