Sektorový nábytok do detskej izby

Sektorový nábytok do detskej izby, ktorý nájdete v našej ponuke nábytku pre deti, vám uľahčí výber a ušetrí peniaze pri zariaďovaní izby pre vašich najmenších. Široký výber, bohatá ponuka farebných prevedení, rôznych štýlov a druhov nábytku pomôže nejednému rodičovi zdolať túto ťažkú úlohu.

Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie a aj preto sa snažíme o to, aby bola detská izba vybavená kvalitným, vizuálne príjemným, bezpečným  a zároveň praktickým nábytkom. Kde bude dieťa tráviť veselé chvíle pri hre s kamarátmi a súrodencami, bude mať pokojný spánok, kde pri školských povinnostiach bude mať všetko po ruke a nebude nič zbytočne odvádzať jeho pozornosť. To zaručí aj dostatočne priestranný odkladací a úložný priestor, kde môže dieťa odložiť a schovať hračky, školské potreby, oblečenie alebo športové náčinie. Tieto hodnoty však deti nevidia. Vidíme ich len my dospelí. Deti skôr zaujme farba, vzhľad a rôzne doplnky, ako sú napr. úchytky a tvar produktu.

nábytok do detskej izby

A keďže chcete vyhovieť obidvom stranám, najlepšou voľbou je sektorový nábytok. To znamená, že celá detská izba môže byť vizuálne zladená a pekná, v jednotnom štýle, keďže sektorový nábytok sa väčšinou skladá z veľkého množstva druhov skríň, komôd, regálov, písacích a PC stolov, políc, v jednej farebnej kombinácii a jednom štýle. Výrobcovia sa maximálne snažia o praktickosť, dlhú životnosť a estetickú stránku výrobkov určených pre deti. Preto čím ďalej, tým viac používajú bezúchytové systémy, zaoblené hrany, plastové ABS hrany, nerozbitné sklá, ktoré sú praktické a bezpečné. Dbajú aj na povrchové úpravy a používajú nezávadné farby a laky, ktoré nie sú zdraviu škodlivé. Hrúbka materiálu je dostatočne odolná voči rôznym nárazom a oderom.

sektorový nábytok do detskej izby colors

Priestor na učenie

Od chvíle, keď sa stane vaše dieťa školákom, je veľmi dôležité, aby malo vlastný priestor na učenie, kde bude nielen vhodná stolička a písací stôl, ale aj dostatočný úložný priestor, ktorý si školské pomôcky žiadajú.

Miesto na hranie

Do určitého veku by v detskej izbe za žiadnu cenu nemala chýbať herná zóna. Tu môžete vybaviť napríklad rôznymi skrinkami, regálmi a poličkami, kde bude mať vaše dieťa všetky hračky po ruke, no zároveň aj pohodlný priestor na hranie. Jeden z najnovších doplnkov do detských izieb sú sedacie vaky, ktoré deťom umožnia množstvo rôznych polôh nielen pri hraní, čítaní knihy alebo len odpočívaní. Priestorovo úspornejšou variantou môžu byť taburetky v rôznych farbách, ktoré poslúžia nielen k sedeniu, ale aj ako menší odkladací stolík.

 nábytok do detskej izby Winnie

Spánok

Detská izba je učebňa, miestnosť na hranie, ale aj spálňa zároveň. Pre deti je zdravý spánok veľmi dôležitý preto, aby boli na druhý deň plné energie. Tu si musíme uvedomiť, či chceme alebo nie, každý rok kupovať novú detskú posteľ podľa toho, ako rýchlo dieťa rastie. Po praktickej stránke, je určite lepšou voľbou vybrať väčšiu - dospelácku posteľ 90 cm x 200 cm, už aj pre predškoláka. Chýbajúci detský vzhľad postele môžete nahradiť veselými obliečkami, vankúšmi, svetielkami a podobne. K posteli môžete dokúpiť aj nočný stolík alebo zásuvku pod posteľ, ktorá vám vytvorí ďalší úložný priestor, napríklad aj pre vankúše a periny.

Sektorový nábytok má veľkú výhodu aj kvôli jednotnosti a rovnakému dizajnu jednotlivých kusov nábytku. Rovnaké farebné prevedenie, úchytky a dizajn, zaručia vizuálne peknú a na pohľad harmonickú detskú izbu. Nemusíte sa naháňať po rôznych obchod a weboch, aby ste izbu dokonale zladili farebne a rozmerovo. Všetko máte po kope v detskom sektorovom nábytku.