Sedenie do menšej obývačky, ktoré si obľúbi celá rodina

Malá obývačka môže byť pri zariaďovaní výzvou – ako dosiahnuť, aby vaše posedenie v obývačke bolo dostatočne veľké pre všetkých členov domácnosti, a zároveň nezabralo priveľa miesta, ladilo s ostatným nábytkom do obývačky a okrem toho i dobre vyzeralo? Výber sedačky alebo iného sedacieho nábytku do menších priestorov je potrebné vždy prispôsobiť nielen veľkosti izby, ale aj vašim potrebám. Poradíme vám ako vybrať optimálne sedenie do vášho interiéru.


Rohová sedačka, ktorá sa dá rozložiť

Rohové sedačky patria medzi obľúbené typy posedenia v obývačke, a sú mimoriadne vhodné i do menších izieb. Rohová sedačka s vankúšmi vytvorí vo vašej obývačke atraktívne a útulné zákutie, ktoré stačí už len doplniť konferenčným stolíkom. Praktická rohová sedacia súprava, ktorá sa dá rozložiť a disponuje štedrým úložným priestorom, zlepšuje funkčnosť vašej obývačky – môžete ju využívať na každodenný spánok alebo na príležitostné prespávanie. Tento typ sedačky je ako stvorený do jednoizbových bytov a garsóniek.

2

Štýlové dizajnové pohovky

V prípade, že nechcete investovať do sedacej súpravy či rohovej sedačky alebo na ne nemáte dostatok priestoru, dobrým riešením sú pohovky – jedna praktická rozkladacia pohovka alebo dve menšie pohovky či originálne dvojkreslá, ktoré môžu byť umiestnené do pravého uhla alebo oproti sebe. Dizajnová pohovka môže byť štýlovým stredobodom vašej obývačky, ktorý na seba púta pohľady. Výrazná dizajnová retro pohovka so zamatovým čalúnením a dlhými drevenými nožičkami je ako stvorená do menšej obývačky, pretože pôsobí ľahko, vzdušne a elegantne.

3

Pohodlné kreslá na relax s rodinou aj na čítanie

Posedenie v malej obývačke nemusí byť tvorené iba sedačkami alebo pohovkami. Skvelou alternatívou sú i štýlové kreslá vkusne skombinované s konferenčným alebo príručným stolíkom. Mäkké čalúnené kreslá alebo klasické ušiaky môžu byť hlavným posedením alebo doplnkom k pohovke. Pôvabné hojdacie kreslá alebo luxusné relaxačné kreslá sú ako stvorené na odpočinok s knižkou v ruke.

4

Originálne doplnkové sedenie

Popri základnej sedačke, pohovke alebo skupine kresiel, môžu v menšej obývačke dobre fungovať i ďalšie typy sedenia, ktoré môžete využívať každý deň alebo počas špeciálnych príležitostí, keď k vám prídu návštevy. Medzi tieto typy doplnkového sedenia patria:

5

Praktické sedačky na vyskladanie

Do malých priestorov sa mimoriadne hodí nábytok vyrobený na mieru, ktorého produkcia však nebýva lacná. Finančne výhodným riešením, ktoré bude milosrdné k vášmu rodinnému rozpočtu, je praktická alternatíva – sedacia súprava alebo sedačky na vyskladanie. Vyberte si univerzálnu sedačku vo farbe, ktorá vám vyhovuje, a vyskladajte si ju z jednotlivých prvkov, ktoré vám budú presne pasovať. Sedacia súprava s opierkami a rozkladacím lôžkom je praktickým a pohodlným riešením do obývačky, v ktorej radi trávite čas posedením pri káve alebo pozeraním televízie s rodinou.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o sedacom nábytku do obývačky, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.