Veľké jarné skrášľovanie záhrady v plnom prúde: TOP záhradné doplnky a dekorácie

S príchodom teplých jarných dní sa život presúva z domu na záhradu, ktorá sa stáva stredobodom života vášnivých záhradkárov a miestom veselých rodinných stretnutí. Na záhrade môže vládnuť nielen pohoda počas relaxu na záhradnom nábytku, ale aj dobre premyslený systém a poriadok. Vylepšite si vašu záhradu novými doplnkami, ktoré skvalitnia jej estetickú stránku aj funkčnosť a budú každý deň prinášať úžitok celej vašej rodine.


Kvetináče pre potešenie oka

Do záhrady neodmysliteľne patria záhony a hriadky. Využiť však môžete aj tie časti záhrady, ktoré sú pokryté dlažbou, ako sú napríklad terasy, či priestor v tieni pod altánkom. Záhradné kvetináče plné pestrých kvetov, byliniek či ovocných alebo zeleninových kríkov zaručene skrášlia vašu záhradu. Kaskádovitý kvetináč vám pomôže vytvoriť zaujímavý „viacposchodový“ kvetinový záhon. Inteligentný kvetináč so zavlažovacím systémom vás odbremení od neustáleho polievania. Nástenný závesný systém kvetináčov na bylinky je ako stvorený do vašej letnej kuchyne. Vďaka kvetináču so skleníkovým krytom môžete úspešne pestovať teplomilné rastliny aj počas chladnejších mesiacov roka.

2

Praktické záhradné vozíky

Moderná záhrada si vyžaduje moderný fúrik. Praktické záhradné vozíky z plastu sú ergonomické a ľahko sa s nimi manipuluje. Oceníte ich pri záhradných prácach, pri ktorých sa nezaobídete bez prenášania ťažkých bremien. Záhradný vozík je vyhotovený z pevného a trvácneho materiálu, ktorý je odolný voči vrtochom počasia. Využijete ho na záhrade aj v interiéri, počas domácich prác.

3

Kompostér pre ekologické využitie odpadu

Kompostovanie je vynikajúci spôsob ako lacno a efektívne zlikvidovať odpad, ktorý môžete zároveň využiť ako ekologické hnojivo v záhrade. Moderné záhradné kompostéry sa dajú jednoducho zmontovať bez použitia náradia a majú špeciálnu konštrukciu, ktorá bráni vytváraniu zápachu. Kompostér na recyklovanie kuchynských zvyškov je finančne výhodná investícia, ktorá je čoraz obľúbenejším riešením pre obyvateľov rodinných domov, ale aj milovníkov chalupárčenia.

4

Multifunkčné úložné boxy

Rovnako ako v dome, aj na záhrade platí, že poriadok sa udržiava ľahšie, ak má každá vec svoje miesto. Praktické úložné boxy vám pomôžu vyriešiť problém s nedostatkom úložného priestoru na záhradné náradie, detské hračky, vankúše a podsedáky či príslušenstvo k bazénu. Kvalitný úložný box z plastu hravo odolá nepriazni počasia. Ratanový úložný box v tvare kocky môže počas letných mesiacov tiež poslúžiť ako príručná chladnička na nápoje.

5

Skrine a regály na náradie

Existuje veľa spôsobov ako si usporiadať náradie, ktoré často používate pri práci v záhrade a dielni. Praktický držiak náradia vybavený háčikmi je ako stvorený na záhradné nástroje, ktoré potrebujete mať najčastejšie poruke. Na zriedkavejšie využívané náradie sú vhodné skrine a regály v kombinácii s nástenným organizérom, ktoré môžete umiestniť do vašej garáže či dielne.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o záhradnom nábytku a doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.